Başar Turizm
İstanbul
BIST10082.77
DOLAR32.4805
EURO34.8181
ALTIN2426.5
BTC/USD63591.18
Sertaç Gürsoy

Sertaç Gürsoy

Mail: [email protected]

Youtube'ye yeni özellik geliyor

Youtube'ye yeni özellik geliyor

YouTube, Primetime Channels isimli yeni özelliği ile birçok ücretli yayın platformunu tek çatı altında toplayacağını duyurdu.

İçeriklerin Fragmanlarının Yanı Sıra Kendileri de Artık YouTube Üzerinden İzlenebilir olacak.

Selamlar Dostlar..

Bu anlaşma aynı zamanda insanların en sevdikleri diziler ve filmler hakkında fragmanları, özetleri ve diğer her türlü içeriği izleyerek  YouTube'ta vakit geçirmelerini sağlayacak. YouTube, insanların sadece fragmanları değil, sevdikleri içerikle ilgili her şeyi bir platformda toplamanın ne tür bir deneyim sunacağını merak ettiklerini ve bu amaca hizmet etmeyi istediklerini belirtiyor.

YouTube

The Verge’in belirttiği gibi, kaydolduğunuz bir hizmette bir film veya dizi varsa, yeşil bir “şimdi izle” simgesi göreceksiniz. Ücretli içeriklerde ise, “izlemek için öde” ifadesi görünecek. Bir filmi veya bölümü beğenip beğenmeyebilecek ve yorum bırakabileceksiniz ancak Primetime Channels içeriklerinin izlenme sayıları görünmeyecek.

YoutubePrimetime Channels adlı yeni bir özellikle ana uygulamasına premium yayın hizmetlerini getirdiğini duyurdu..En sevdiğiniz içerik oluşturucuların videolarının yanı sıra Showtime, Starz, Paramount Plus ve AMC Plus gibi dizi, film ve spor yayınlarını artık direkt olarak uygulama üzerinden izleyebileceksiniz.

Bugünden itibaren Filmler ve TV bölümünün yeni özellik olan Primetime Channels kısmından ulaşılabilecek. Daha fazlası yolda olmak üzere, anında abone olabileceğiniz 30’dan fazla hizmet şimdiden mevcut. NBA League Pass, yakında kullanıma sunulacak olan yayın hizmetlerinden bir tanesi olarak şimdiden duyuruldu.

Lansmanı ile birlikte SHOWTIME®️, STARZ, Paramount+, AMC+ ve ViX+ gibi OTT servislerine direkt olarak YouTube üzerinden kayıt olabilinecek ve içeriklerine platform değiştirmeden içeriğe ulaşılabilmesini sağlayan bu program her ne kadar şu anda sadece ABD'de kullanıma sunulsa da, ilerleyen dönemlerde farklı bölgelerde de hayata geçecek.

YouTube, Netflix, Hulu ve HBO Max’in sunduğu hizmetlere kıyasla daha iyi rekabet etmesine yardımcı olmak için tüm yayın ihtiyaçlarınız için açıkça bir merkez olmaya çalışıyor. Youtube Primetime Channels daha fazla özellik ile birlikte izlemeniz için daha fazla şey getirmeyi amaçlıyor. Şirket, ayrıca özelliği Türkiye dahil tüm ülkelere açacağını da belirtti.

Primetime Channels’ın en azından şimdilik sunmadığı bir şey canlı yayın diyebiliriz. Bunun için yine de YouTube TV’yi kullanmanız gerekecek.

Ek olarak YouTube tüm resmî içeriğini en üste çekerse bu sefer de diğer içerik oluşturucuları sayfanın oldukça aşağısında kalacak ve gerekli ilgiyi göremeyecekler. Bu iki durum arasındaki dengeyi sağlamak oldukça zor olacak gibi görünüyor.

Saygılarımla....

 

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Başar Turizm
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar