Başar Turizm
İstanbul
BIST10082.77
DOLAR32.4731
EURO34.8261
ALTIN2427.7
BTC/USD63423.7
Sertaç Gürsoy

Sertaç Gürsoy

Mail: [email protected]

Namağlup Çocuklar

Namağlup Çocuklar

Selamlar Dostlar;

Bildiğimiz üzere TFF BAL 13. Grupta zirve mücadelesi içinde olan Silivrispor İstanbul deplasmanında Sancaktepespor ile oynadığı müsabakayı 2-0 kazanarak ligde yenilmezliğini sürdürdü.

Gelin beraber puan tablosuna kısaca göz atalım.

Bölgesel Amatör Ligde oynadığı müsabakaların ardından yenilmezliği bulunan Silivrispor grubunda 3 puan ile 13. sırada bulunanan Sancaktepe deplasmanından 3 puanı rakip kalesine gönderdiği iki golle almasını bildi. İstanbul Sarıgazi Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası istenilenin altında bir oyuna sahne olan maçta ilk yarıda iki tarafta eşitliği bozamadı ve goller müsabakanın ikinci yarısında geldi. 46. dakikasında 34 yaşındaki Tayfur Emre Yılmaz kaydettiği golle Silivrispor 1-0 öne geçti. Müsabakanın 73. dakikasında Silivri penaltı atışı kazandı. Kazanılan bu penaltı atışını geçtiğimiz sezon şampiyounluk yarışı veren Devrek Belediye Spor Kulübü'nden transfer edilen 24 yaşındaki Muhammet Yeşilyurt kullandı ve golünü yazdı durumu 2-0 yaptı.

Maçın 55. dakikasında tahlihsiz bir şekilde kendi kalecisi ile çarpışan Silivrispor'da 32 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu  Bülent Demir ambulans ile hastane kaldırıldı. Yapılan tetkiklerin ardından Bülent’in kaburgalarında kırık tespit edildi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Saygılarımla.....

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Başar Turizm
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar