Başar Turizm
İstanbul
BIST10082.77
DOLAR32.4805
EURO34.8181
ALTIN2426.5
BTC/USD63591.18
Sertaç Gürsoy

Sertaç Gürsoy

Mail: [email protected]

Gelecekteki İnsanlık Nasıl Görünecek ?

Gelecekteki İnsanlık Nasıl Görünecek ?

3000 yılında insanların görünümü nasıl olacağı hakkında araştırma yapan ABD'li teknoloji topluluğu göz korkutan görseli paylaştı.

Son yıllarda pek çok insanın, telefon ve bilgisayar başında geçirdikleri süre artarken Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir teknoloji topluluğu ise bilim insanlarıyla çalışarak 3000 yılından insanların nasıl görüneceğine dair paylaşımda bulundu.

Teknoloji artık günümüzün vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Teknolojik aletlere ulaşamın artmasıyla birlikte telefon ve bilgisayarlar başında geçirilen süre de arttı.

Ancak yanlış ve sürekli kullanım sonucu hem insanların boyun bölgelerinde hem de kollarında ağrılar meydana gelmeye başladı.

İLGİNÇ BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTILAR

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir teknoloji topluluğu ise bilim insanlarına danışarak ilginç bir çalışmaya imza attı.

Topluluk, uzun süre telefon kullanımı sonrasında muhtemel olarak 3000 yılında insanların  nasıl görüneceği hakkındaki göz korkutan görseli ortaya çıkardı.

Researchers have created a grotesque model called 'Mindy', which they say provides a glimpse at what humans could look like in less than 800 years.

FOTOĞRAF GÖRENLERİ KORKUTTU

Paylaşılan fotoğraf kısa sürede büyük etki yaratırken, fotoğraftaki insan şekli, görenleri korkuttu.

Fotoğraftaki insanın aşırı telefon kullanımı nedeniyle boynunun büküldüğü görülürken, elinin de kasılı bir şekilde durduğu izlendi.

 

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Başar Turizm
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar