Değirmenci’den Işıköndeş’e destek mesajı; “Kendim meclis üyesi olmuş gibi sevindim”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Değirmenci’den Işıköndeş’e destek mesajı; “Kendim meclis üyesi olmuş gibi sevindim”
Abone ol
Silivri Belediyesi CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Sibel Aydın Işıköndeş’e CHP üyesi Vedat Değirmenci’den destek geldi. Değirmenci, aile dostu oldukları Işıköndeş’in her daim yanında olacağını açıkladı.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Vedat Değirmenci, Silivri Belediye Meclis Üyelerinin açıklanmasından hemen sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisinin meclis üyesi olmak istemediğini ifade ederken, aday listelerinde 2. sıraya yazılan Sibel Aydın Işıköndeş için memnuniyetini dile getirdi.

Değirmenci şu ifadeleri kullandı;

“Kendim meclis üyesi olmuş gibi sevindim”

“Ben açık sözlüyüm, meclis üyesi olmak istemedim ama bugün kendim meclis üyesi olmuş gibi sevindim. Bu sevinci bana yaşatan, yakın zamanda kaybettiğim kırk yıllık komşum, abim, baba gibi gördüğüm, son güne kadar yanında olduğum Salih Aydın abimin kızı; tırnaklarıyla bu seviyeye gelip meclis üyesi (adayı) seçilen, yanımızda büyüyen Sibel Aydın Işıköndeş kardeşime başarılar diliyorum. Abin her daim yanında.”

Sibel Aydın Işıköndeş kimdir?

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Kız Anadolu Lisesi’ndeki lise hayatının ardından 2008 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü’ne girdi. 2013 yılında 5 yıl mimarlık eğitimi alarak Mimar olarak mezun oldu. Mezun olduktan sonra Silivri’de çeşitli firmalarda mimari proje yönetici ve şantiye şefi olarak çalıştı. 2015 yılında Silivri’de Sibel Aydın Mimarlık İnşaat Müşavirlik şirketini kurdu . Şirketinde mimarı proje tasarımı ve uygulaması, proje müellifliği, şantiye şefliği, proje danışmanlığı, enerji kimlik belgesi gibi hizmetler vermektedir.

Sibel Aydın Işıköndeş, 31 Mart 2024 yerel seçimler için 20 Şubat 2024 tarihinde açıklanan CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayları listesinde 2. Sırada yer alıyor.

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bora Balcıoğlu, Sinoplu Vatandaşlarla BuluştuÖnceki Haber

Bora Balcıoğlu, Sinoplu Vatandaşlarla Bu...

BAŞKAN YILMAZ’DAN 2500 SOSYAL KONUT, YENİ OTOGAR, OTOPARK, HIZLI TREN VE METROBÜS VAADİSonraki Haber

BAŞKAN YILMAZ’DAN 2500 SOSYAL KONUT, YEN...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel