Başar Turizm
İstanbul
BIST10155.48
DOLAR32.3517
EURO34.7477
ALTIN2395.4
BTC/USD58737.38
Haluk Özdemir

Haluk Özdemir

Mail: [email protected]

Trafik

Merhaba sevgili okurlar, hepinize sevgi ve saygılar sunarım.

Sevgili okurlar, bugün kasabamız halkı ile beraber bir öz eleştiri yapalım ne dersiniz? Bence doğru söze bir şey denmemeli ve öz eleştiri yapmazsak doğruyu bulamayız diye düşünüyorum.

Şu anda Değirmenköy içerisinde gözle görünür şekilde bariz bir trafik karmaşası var. Trafik kurallarına uymayan araba kullanmalar, olur olmaz yerlere, gelişigüzel araç park etmeler, maalesef diğer sürücüleri de zor durumda bırakıyor. Birkaç kişinin sorumsuz park etmelerinden diğer sürücüler de hata yapmak zorunda kalıyor.

Bakıyorsunuz ki, caddenin iki kenarına da araçlar park edilmiş, bu durumda hareket halindeki iki vasıta yan yana geçemiyor.

Kimseye bir şey söyleyemiyorsunuz. Zaten insanlarda birbirlerine karşı bir tahammülsüzlük var. Uygun bir ortamda konuyu gündeme getirmeye kalksanız; “Burası köy yeri, olur böyle şeyler” deniyor.

Ben öyle bakmıyorum. Siz okurların da yorumlarını bekliyorum. Bu konuya bir el atılmadığı sürece bu kuralsızlık kötüye gider, iyiye gitmez. Naçizane tavsiyem; Belediyenin zabıta memurlarından bu konudan sorumlu bir görevli olmasıdır.

Kasabada sürekli polis veya bir jandarma trafik olmayınca bu iş Belediyeye düşer. Herkes yasağın olduğunu bilir. Denetlendiğini hisseder ve doğru davranış içinde olur.

Lütfen, toplumumuzun rahat etmesi için bu bahsettiğim konuya duyarlı olunmasını rica ediyorum.

Beni dinlediğiniz için teşekkür eder, herkese güzel günler temenni ediyorum. Hoşçakalın

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Başar Turizm
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar