Başar Turizm
İstanbul
BIST10173.19
DOLAR32.368
EURO34.6822
ALTIN2395.5
BTC/USD57731.67
Haluk Özdemir

Haluk Özdemir

Mail: [email protected]

Doğru seçim yapmalıyız

Merhaba,

Sayın okurlar, bugünkü yazımızda, insanı insanlığından utandıracak bu savaşlar, terör olayları ve bilhassa Filistin ve adını anmak istemediğim İsrail köpeği hakkında bir takım düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Dünya üzerinde bazı bölge insanları değişik yaşantı içinde ve değişik düşüncelerde. Din, dil, farklılığı olan halklar; vatan olarak kabul ettikleri topraklarda yaşantılarının bir düzen içinde olmaları için devletler ve yönetimleri için de hükümetler kurarlar.

Ancak hükümetlerin oluşumunu sağlayan halklardır. Yani işin temeli halktır. Peki neden halkların dediği olmuyor? Halk; yürüyüşler, gösteriler, protestolar yapıyor ama bazen hükümetlerin başındaki bu liderler bu eylemleri hiç dikkate almıyor.

Sözüm meclisten dışarı, peki bu halklar nasıl bu kadar barbar, şizofren, acımasız, insafsız, insanlıktan çıkmış adamları nasıl böyle bulup başa getiriyorlar? Ben anlamadım.

Ancak şöyle oluyor galiba. Bu liderler, seçim zamanı bir takım yalan dolan ve bazı duygu sömürüleriyle seçiliyorlar. Başa geldikten sonra karakterleri ortaya çıkıyor. Şu Netenyahu denen adamın ben insan olduğuna inanmıyorum. Gerçekten söylüyorum, hayvan bile bu kadar vahşi olamaz. Bir de zamanında İsrail'e yaptıklarından dolayı günah çıkarmaya çalışan medeniyetin beşiği dediğimiz Avrupa'lı liderlere de ne demeli? Bu adamların bu davranışları tarihe kara bir leke olarak geçecek. Halklarını ömür boyu utandıracak hareketler yapıyorlar. Bu kişiliksiz Avrupalılar da bu suçun ortağı, bu suçun bir parçasıdır.

Hayvanlar alemine bir bakalım. Hayvan, hayvanken bile bu kadar birbirleriyle kavga yapmıyorlar. Peki biz insanların insanlığı nerede kaldı?

Sevgili okurlar, bu durumda ortaya şu fikir çıkıyor; Tüm dünya milletleri hükümet seçerken, lider seçerken duygusal davranmayacak, yalana dolana inanmayacak, doğru karar verecek. Elindeki tek seçim fırsatını iyi değerlendirecek.

Beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim. Hoşçakalın.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Başar Turizm
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar