Başar Turizm
İstanbul
BIST9915.62
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
BTC/USD62869.211
Haluk Özdemir

Haluk Özdemir

Mail: [email protected]

Değirmenköy Postanesi

Merhaba sayın okurlar. Bugünkü makalemizde sizinle farklı bir şey yapalım. Ben ilgililerden bir talepte bulunacağım, sizin de beni desteklemenizi rica ediyorum. 

Malumunuz, bu günler tam da seçim arefesi içinde olduğumuz günler. Bu atmosferden yararlanabilir miyiz diye düşündüm. Çünkü olur olmaz vaatler havalarda uçuşuyor. Benim de aklıma bir şey geldi. Bu bizim Değirmenköy'de bulunan postanemiz neden haftanın üç günü kapalı, sadece perşembe ve cuma günleri açık? 

Biz, affedersiniz ama bir mezra da mı yaşıyoruz? Yaklaşık on bin nüfusu olan bir kasaba burası. Neden devamlı açık değil? Hangi akıl bunu böyle yaptı? Maaşını almak isteyen komşu köylere gidiyor. Bir para yatırmak, telefonuna, kredi kartına yükleme yapmak için ya Çanta, ya da Gümüşyaka'ya gidiyoruz. Vatandaş için çile değil mi bu? 

Aslında bu konu bir talepten, bir ricadan ziyade, olması gereken bir mesele. Lütfen siz okuyucular eğer aynı fikirdeysek bu yazımı beğenip paylaşırsanız bizim sesimizi duyarlar. Siyasi adaylar görmese de onlara yakın kişiler bu konuyu iletirler. 

Gerçekten bu çağda bankanın olmadığı bir yerde postane kapalı tutulur mu? Bu durum pandemi zamanında bu şekilde uygulandı ve kimseden ses çıkmayınca böyle kaldı. Bu zamana kadar bu konunun halledilmemesi bile bana göre çok büyük bir eksiklik. 

Neyse daha fazla konuşmasam iyi olacak. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim, hoşça kalın. 
 

Makale Yorumları

  • Yusuf gür20-03-2024 14:07

    Pandemi sürecinde sağlık amaçlı yapılan kısmı calismanin kasabamızda halen devam edilmesi ve bu kısmi calismanin yanlizca bizim mahallemizde yapılıyor olması çok üzücü bir durum,hele bankanın olmadığı mahallede çözüm için gerekli adımların atılarak özellikle muhtarların imza toplayarak oluşan maduriyetin önlenmesi için gereğinin yapılması şarttır saygılarımla,

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Başar Turizm
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar