Ay Türk Haber bir ayda aranan haber kanalı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ay Türk Haber bir ayda aranan haber kanalı oldu
Abone ol
19 Mart 2022 tarihinde yayın hayatına başlayan Ay Türk Haber sitesi, aradan geçen bir ay gibi kısa bir zamanda, okurların büyük tevecühü sayesinde, beklentilerin üzerinde gelişme kaydetti. Sadece Değirmenköy kategorisindeki haberler bir ayda tam 6500+ kez okundu.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Bu bir reklamdır

Ay Türk Haber adıyla, 19 Mart 2022 tarihinde faaliyete giren haber sitesinin kuruluşundan bu yana bir ay geçti. Ulusal haberler ile birlikte yerel anlamda Değirmenköy haberlerine de yer veren Ay Türk Haber, tahminleri de aşarak okuyucu tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Geçen bir aylık zaman zarfında sadece Değirmenköy kategorisindeki haberler 4900+ kez okunma sayısına ulaştı. Yayınlarında hem yerel hem de ulusal haber içeriklerine yer veren Ay Türk Haber; Siyaset, Sağlık, Ekonomi, Kültür Sanat, Magazin, Teknoloji ve Değirmenköy kategorilerinde haberler yayınlıyor.

Ay Türk Haber, yayınlarına başlarken “Doğru haberin adresi, ayturkhaber.com haber sitesi” sloganıyla yola çıktı. Sadece kaynağına güvendiği ve doğruluğuna inandığı haberleri sayfalarına taşıdı. Özellikle yerel haberler hazırlanırken, objektif olmaya özen gösterildi. Halkın haber ihtiyacı karşılanırken mümkün olduğunca sade ve herkesin anlayabileceği bir dil kullanıldı.

Ay Türk Haber’in yayınladığı ulusal haberler, haber ajanslarından abonelik yöntemiyle elde edilen lisanslı haberlerdir. Bu şekilde yayınlanan haberler yasal prosedüre uygun olup, çoğu haber sitesinin de uyguladığı yöntemdir. Yerel haberler ise, Ay Türk Haber tarafından derlendiği için lisansı Ay Türk Haber’e aittir. Başka kurum ve kuruluşlar tarafından izinsiz olarak kopyalanamaz, alıntı yapılamaz ve yayınlanamaz.

Ay Türk Haber kuruluşundan bugüne kadar, dar bir kadroyla faaliyette bulunurken bir yandan da altyapı çalışmalarını yürüttü. Bundan sonraki hedefi, kadroya yeni isimler ve yeni yazarlar dahil ederek yayın kalitesini yukarılara taşımak ve profesyonel hebercilik için gerekli olan tüm yapı taşlarını bir araya getirmek olacaktır.

Ay Türk Haber’in yazılı elektronik yayınlarının olduğu haber sitesinin yanında bir de YouTube kanalı bulunuyor. Haber sitesiyle aynı anda kurulan kanalda da, site haberleriyle ilişkili videolarla beraber, haber değeri taşıyan diğer videolar yayınlanıyor.

 

 

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bisiklet Dostu Sakarya’yı fırça darbeleriyle kâğıda işledilerÖnceki Haber

Bisiklet Dostu Sakarya’yı fırça darbeler...

Rize AK İl Başkanı İshak Alim’den Pazar esnafına ziyaretSonraki Haber

Rize AK İl Başkanı İshak Alim’den Pazar...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel