Başar Turizm
İstanbul
BIST9915.62
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
BTC/USD62979.407
Hasan Bircan

Hasan Bircan

Mail: [email protected]

MERHABA DÜNYA

 

              Doğru haberin adresi, ayturkhaber.com haber sitesi sloganıyla uzun zamandır hayalini kurduğumuz ve özlemini çektiğimiz haber sitemiz yayın hayatına başlamış bulunuyor. Merhaba dünya diyoruz. Her ne kadar amacımız, sesimizi bölgemiz ve bütün Türkiye vatandaşlarına duyurmak olsa da, bu platform bizi neticede tüm dünya ile buluşturmaktadır.

             İnternetin sağladığı imkanlar saymakla bitmiyor. Alışverişten tutun da banka işlemlerine kadar, e-devlet uygulaması gibi sistemler sayesinde resmi kurumlarla olan işlemler gibi hayati önem arz eden bir çok devlet işini artık internet sayesinde sıra beklemeden, kuyruklarda zaman harcamadan, yerimizden kalkmadan bir tıkla bilgisayarımız veya cep telefonlarımızdan gerçekleştirebiliyoruz. Postaneden mektup ve tebrik kartı gödermek yerine, e-posta yada sms yöntemini  kullanıyoruz. Tüm dünyada gelişen ve gelişmekte olan ülkelere bakıldığında, internet artık vazgeçilmez teknolojilerden biri haline gelmiştir. Yani bu durum bizim ülkemize mahsus bir şey değildir. İçinde bulunduğumuz çağ, bunu gerekli kılmaktadır. Tabii ki bu durumdan, basın yayın organları da (medya) nasibini almıştır. Artık klasik radyonun, televizyonun,  basılı gazetenin ve dergilerin internet sayesinde pabucu dama atılmış bulunuyor.

           Ay Türk Haber olarak biz de, uzun gayretler ve çalışmalar neticesinde bu çağın şartlarına göre adım atmış, dijital medya dünyasında, habercilik faaliyeti alanında yerimizi almış olduk. Hedefimiz; öncelikle Türkiye başta olmak üzere tüm dünyaya buradan sesimizi duyurmak, yayın ilkemiz ise tarafsızlık, doğru ve gerçek habercilik olacaktır. Bunu yaparken okuyucularımıza  ve takipçilerimize karşı her zaman saygılı olmayı kendimize görev addediyoruz. Topluma faydalı olabilmek ve kültürel zenginlik katabilmek amacıyla çıktığımız bu yolda yapacağımız çalışmaları, ilerleyen süreçte okurlarımızın görüş, eleştiri ve tavsiyeleri şekillendirecektir. Bu anlamda iletişim kanallarımız her daim açık olacaktır.

           Kıymetli okurlarımızın, bizlere bu mecrada vereceği destekleri ve yapacağı katkıları için şimdiden teşekkür eder, hayatta her şeyin gönlünüzce olması dileklerimle, ayturkhaber.com haber sitemizin vatana ve millete hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunarım.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Başar Turizm
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar