Başar Turizm
İstanbul
BIST9147.57
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4
BTC/USD70062.68
Hasan Bircan

Hasan Bircan

Mail: [email protected]

Silivri Belediyesi Kitap Fuarı’nda

Silivri Belediyesi Kitap Fuarı’nda

İstanbul’un batıya açılan kapısı olan güzel ilçesi Silivri, Uluslararası Kitap fuarında tanıtılıyor. Silivri Belediyesi'nin, çalışmalarını ve kültür yayınlarını sergilediği Tüyap Kitap Fuarı Standı'na Silivri Gazetecilerinden önemli bir ziyaret gerçekleşti. 

Ay Türk Haber olarak bizim de katılım sağladığımız ziyaret, Silivri’de faaliyet gösteren birbirinden değerli gazeteci ve yayıncıları da bir araya getirmesi açısından (şahsım adına) anlamlı ve değerli. Ziyareti organize eden ekibe de ayrıca şükranlarımı sunuyorum.

Bir çok yayıncı ile beraber ziyaret ettiğimiz fuarda, Belediyemizin tanıtımlarını görmek gerçekten bizleri gururlandırıyor.

Silivri Belediyesi, bu yıl 39.'su düzenlenen İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'na, önceki fuarda olduğu gibi yine katılım sağlıyor. Belediyenin Kültür faaliyetlerini, kitap, mecmua ve yayınlarını tanıttığı fuarda ilçemizin standına olan ilginin epeyce fazla olması, bu toprağın insanı olan bizler için hakikaten onur verici.

Silivri'nin güzelliklerinin tanıtıldığı kitaplardan, tarım ve kültürel faaliyetler gibi konuların işlendiği yayınlara kadar, çeşitli konuların yer aldığı Silivri Belediyesi Standı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 10. Salonda yer alıyor. Fuar, 11 Aralık 2022 Pazar günü saat 19.00'a kadar açık kalacak.

Konu kitap olunca, doğal olarak en fazla ziyaretçi kitlesi öğrenciler ve öğretmenler oluyor. Önümüzdeki günlerde bölgemizden de okul ziyaretlerinin planlandığı Tüyap Kitap Fuarı gezilerinde, dostlarımızdan mutlaka Belediyemizin standına uğramalarını tavsiye ediyorum.

Silivri Belediyesi, "Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü" ekibine bizlere bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyor, bu gibi faaliyetlerin (sık sık) devamını diliyoruz.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Başar Turizm
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar