Başar Turizm
İstanbul
BIST9693.46
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BTC/USD63679.501
Sertaç Gürsoy

Sertaç Gürsoy

Mail: [email protected]

LİDER

LİDER

Selamlar dostlar,

Uzun zamandır, kişisel hayatımda yaşadığım değişikliklerden dolayı aranızda olamadım.Bundan sonra olabildiğince aktif olarak siz değerli okurlarımıza içerik sunmaya çalışacağım.

Konumuza gelelim, bildiğimiz üzere semtimizin marka değeri olan Silivrispor kulübümüz liginde emin adımlarla, zaferler kazanarak yoluna devam etmekte.

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Görsel Silivrispor Facebook sayfasından alınmıştır.

Öncelikle kısaca Engin Akın hocamın haberine göre TFF Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta zirvede bulunan Silivrispor'un son dört maçlık performansında galibiyetlerine devam ederken grubunda en yakın takipçilerinden ve bütçe olarak da kendisinden fazlaca olan Doğugücü takımını kendi sahasında 1-0 yenerek aradaki puan farkını açtı ve hem de taraftarlarına şampiyonluk şarkıları söyletmeye başladı.

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Görsel Silivrispor Facebook sayfasından alınmıştır.

Silivri Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası mükemmel üstü bir mücadeleye sahne olan maçta son gülen ev sahibi Silivrispor oldu.

Maça her iki takım da kontrollü başladı. Özellikle orta sahada yoğun bir mücadeleye sahne olan maçta hücuma dönük atakların hemen hemen hepsi sönük geçse de her iki takımın da defansları bu maçta fazlasıyla yoruldu.

Müsabakanın 18.dakikasında Doğugücü ceza alanı önünde topla buluşan 39 forma numaralı 34 yaşındaki tecrübeli forvet  Tayfur Emre Yılmaz düzgün bir vuruyla topu ağlara yolladı ve durumu Silivri lehine 1-0 yaptı. Bu golle birlikte ilk yarıda başka gol olmadı ve müsabaka 1-0 Silivrispor lehine tamamlandı.

Bir 5 kişi, amerikan futbolu oynayan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Görsel Silivrispor Facebook sayfasından alınmıştır.

İkinci yarıda oyunu daha çok kendi sahasında kabul eden Silivrispor’da defans ve orta saha rakip takımın hücum organizasyonlarına şans tanımadı.

Özellikle ikinci yarıda her iki takımın defans oyuncuları hatasız oynayarak kalelerini gole kapattılar.

Bir 6 kişi, spor yapan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Görsel Silivrispor Facebook sayfasından alınmıştır.

Silivrispor bu sonuçla puanını 54 yaparak zirvedeki yerini korurken rakibi Doğugücü ise 41 puanda kalarak il kontenjanından düşme potasına girdi. Silivrispor hafta sonu ise bir başka iddialı ekiplerinden Gölcükspor takımı ile deplasmanda mücadele edecek.

 

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Başar Turizm
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar