Başar Turizm
İstanbul
BIST10082.77
DOLAR32.3989
EURO34.7106
ALTIN2417.4
BTC/USD63393.67
Sertaç Gürsoy

Sertaç Gürsoy

Mail: [email protected]

Gençler Işıl Işıl

Gençler Işıl Işıl

Selamlar Dostlar;

"U17/B Futbol Ligi'nde genç takımlardan Değirmenköyspor ve Silivrispor, ilk hafta karşılaşmalarını gerçekleştirdi. Değirmenköy Stadı'nda yapılan bol gollü maç, Silivrispor'un lehine 6-1 sonuçlandı.

Havanın güneşli, futbolun bol gollü geçtiği, gençlerin futbol resitali, gözlerimizin pasını sildi. Açıkçası böylesine güzel bir güne böyle güzel futbol yakışırdı zaten."

"Maça hızlı başlayan Silivrispor'un yetenekli gençleri adeta abilerine taş çıkardı. Değirmenköyspor'un kalecisinin üstün çabasına rağmen takım olarak defansif yönde eksik kaldığı için goller ardı ardına geldi."

"Öte yandan maçta sertlik biraz orta düzeyde olduğu için sık sık yapılan faullerden dolayı orta hakem ve yan hakemler maçı düdükle sık sık durdurdu."

"Maçta orta hakeme ek olarak yan hakemlere de görev düştü ve birçok kez ofsayt bayrağı kaldırıldı."

Bu galibiyetle beraber Silivrispor U17 takımı ligdeki puanını 3'e yükseltirken, Değirmenköyspor U17 takımı ise henüz puanla tanışamadı. İlk hafta karşılaşmalarından sonra Silivrispor U17 takımı, galibiyetiyle  ilk maçından puan almayı başardı. Ancak sezonun henüz başındayız ve diğer takımların da performansları merakla bekleniyor.

 

 

 

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Başar Turizm
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar