Yılmaz'dan Ramazan Bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz'dan Ramazan Bayramı mesajı
Abone ol
Önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yılmaz mesajında; "Mübarek bayram günlerinin mehabetine uygun olarak; kardeşlik duygularımız perçinlenecek, aziz milletimizin arasına ekilmeye çalışılan nifak tohumları yeşerme imkânı bulamadan kuruyup gidecektir." dedi
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Yılmaz'ın mesajı şöyle; Sevgili Hemşehrilerim,
Tutulan oruçlar, açılan eller ve dua eden dillerle Yüce Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştığımız kutlu bir dönemin arkasından bayrama kavuşmuş bulunmaktayız.
Bu bayram günlerinde; özlemler bitecek, hizipler tükenecek, varlık nedenimiz olan ve fedakârlık abideleri olarak üzerimizde çok büyük emekleri bulunan anne ve babalarımız ziyaret edilerek sevindirilecektir.
Geride kalan bir aylık manevi arınmadan sonra ulaştığımız bayramda; dostlukların daha da kuvvetlenmesine iftiharla şahit olup tanışmanın, paylaşmanın heyecanını hep birlikte yaşayacağız.
Ecdadımızdan bugünlere olgunlaşarak ulaştığı gibi; bayramda büyükler hürmetle hatırlanacak, küçükler sevgiyle karşılanacak, ikramlarla ve karşılıklı güzel dileklerle sevgi bağları daha da güçlenecektir.
Mübarek bayram günlerinin mehabetine uygun olarak; kardeşlik duygularımız perçinlenecek, aziz milletimizin arasına ekilmeye çalışılan nifak tohumları yeşerme imkânı bulamadan kuruyup gidecektir.
Sofrasını paylaşan, ekmeğini ikram eden, aynı tarihten gelen, aynı ideallere odaklanmış, hevesleri, sevinçleri, hüzünleri bir olmuş büyük Türk milletinin fertleri; eminim ki, bu bayramda kendi geleceği hakkında çizilmeye çalışılan yol haritasını da bütün yönleriyle dikkatle değerlendirme imkanı bulacaktır.
Milletimizin hiçbir kesimini ötekileştirmeden, birlik içinde ve kardeşçe kutlayacağımız daha nice bayram günlerine ulaşmayı ve son anayurdumuzda tam bağımsız bir şekilde yaşamak için herkesin üzerine düşen tarihi sorumluluğu eksiksiz yerine getirmesini temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle aziz hemşehrilerimin ve Türk-İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularla kutluyor; hepsine huzur, mutluluk ve ebedi saadetler diliyorum.

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zafer Yalçın'dan Bayram mesajıÖnceki Haber

Zafer Yalçın'dan Bayram mesajı

İBB Ramazan Bayramı’na hazırSonraki Haber

İBB Ramazan Bayramı’na hazır

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel