Yılmaz'dan Değirmenköy’e bir yıl içinde kapalı düğün salonu müjdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz'dan Değirmenköy’e bir yıl içinde kapalı düğün salonu müjdesi
Abone ol
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediyenin düzenlediği iftar programındaki konuşmasında Değirmenköy’e bir yıl içinde 750 kişilik kapalı düğün salonu yapılacağını söyledi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Ramazan ayı dolayısıyla Değirmenköy Kapalı Pazar alanında düzenlenen iftar programında halka hitap eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, beş yıl içerisinde Değirmenköy’e yapılan hizmetlerden bahsederken, Futbol stadı, Kapalı Pazar Yeri, Park ve Oyun alanları, 112 acil sağlık istasyonu gibi önemli icraatlara vurgu yaptı. Yılmaz, ayrıca yapımı tamamlanan aile sağlık merkezinin de kısa zaman sonra açılacağının müjdesini verdi. Bugüne kadar 9 tane çocuk parkı yaptıklarını ve 7 tane çocuk parkının oyun aletlerini değiştirdiklerini ifade eden Yılmaz, Değirmenköy’e 30 bin 347 ton asfalt serildiğini, 15 bin metrekare kaldırım imalatı yapıldığını, 10 bin metrekare yol imalatının, 2 bin metrekare bordür imalatının gerçekleştirildiğinin altını çizdi.

“Değirmenköy ne istiyorsa başımızın üstünde yeri var”

Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ben biliyorum ki biz yapılanla yaptığımızla bu kadar Değirmenköy’e yeter Değirmenköy daha ne istiyor diyecek halde değiliz. Değirmenköy ne istiyorsa bizim başımızın üstünde yeri var. Ne istiyorsa Değirmenköylü, bizim yapmakla mükellef olduğumuz bir görevimiz var. Bakın, önümüzdeki süreçte Değirmenköy’ün imar planlarını sizlerle birlikte yapıp Büyükşehirde onaylatacağız.

"Kapalı Düğün Salonu"

"Şimdi, bir açık düğün salonu yaptık. Burada düğünler ücretsiz yapılıyor. Aynı zamanda kapalı pazar. Ama buradan bir yıl içerisinde Değirmenköy’e 750 kişi kapasiteli bir düğün salonunun sözünü, kapalı düğün salonunun sözünü veriyor ve bir yıl içinde yapacağımı taahhüt ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Ama bir de şunu bilin. Bizim yaptığımız bütün sosyal tesislerde her şey ama her şey Belediye eliyle yapılıyor. Bu düğün salonunda da düğünleriniz ücretsiz bir şekilde yapılacak, hayırlı uğurlu olsun."

"İki tane muhtarlık binası"

“Sağlık ocağını ve 112’yi yaptık. Muhtarlarım burada biraz önce konuştuk. Haziran ayına kalmadan iki tane muhtarlık binası, modern iki tane muhtarlık binasını da yapıp Değirmenköy’ün hizmetine sunacak, muhtarlarımıza da inşallah hayırlı çalışmalar dileyeceğiz.

"Değirmenköy Mahalle Konağı"

“Muhtarlık binalarımızı da yaptıktan sonra şu anki belediye binamızı yıkıyoruz. Yıkmakla kalmıyoruz, yerine yenisini yapıyoruz. Değirmenköy Mahalle Konağı geliyor hanımefendiler, gençler. İçerisinde ne mi var? Bilgisayar odaları, etüt merkezi, kütüphaneler, aynı zamanda hanımefendilerin jimnastik, fitnes, plates yapacağı, hanımefendilere özel bir spor salonu da hanımefendiler size hayırlı uğurlu olsun. Aynı zamanda eğitimcilerimizin olduğu dersler, etütler, ama aynı zamanda mahalle konaklarının içerisinde kültür olacak, sanat olacak, spor olacak, eğitim olacak, gençlik olacak, bir de çocuklarımızın bakım evi, küçük çocuklarını mahalle evine bırakan hanımefendilerin gündüz çocuk bakım evi olacak. Değirmenköyümüze hayırlı uğurlu olsun.”

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, konuşmasının devam eden bölümünde; “Geçmiş dönem Değirmenköy Belediye Başkanlarımız Mümin Tuğlu, Osman Topaç, meclis üyeleri ve Güreş Ağamız Gürcan Albayrak aramızda” diyerek, “Ben, Değirmenköy’de Silivri Belediye Başkanlığı’na bu belde bağlanmadan önce, sonrasında taş üstüne taş koyan, hizmet eden herkese Belediye Başkanlarımız başta olmak üzere hem teşekkür ediyorum, hem onlara güçlü bir alkış istiyorum, sağ olsunlar var olsunlar.”  İfadelerini kullandı.

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN YILMAZ: “TÜRKİYE CUMHURİYETİ SONSUZA KADAR PAYİDAR KALACAK”Önceki Haber

BAŞKAN YILMAZ: “TÜRKİYE CUMHURİYETİ SONS...

Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?Sonraki Haber

Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel