Yılmaz: "Silivri yalnızca çarşı meydanından ibaret değildir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz: "Silivri yalnızca çarşı meydanından ibaret değildir"
Abone ol
Değirmenköy'de arpa dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bu destekleri yaparken hiç kimseyi ayırdetmediklerini belirterek, dargelirli çiftçilerden başlayarak herkese destek olduklarını ifade etti.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivri'nin Değirmenköy Mahallesi'nda arpa dağıtım töreninde çiftçilere tohumluk arpa verildi. Törende konuşan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, " Silivri, yalnızca çarşı meydanından ibaret değildir. Yalnızca sahilinden de ibaret değildir. Değirmenköy vardır, Gümüşyaka vardır, Kurfallı vardır, Seymen vardır yani eski beldeleri ve köyleriyle bir bütün Silivri düşünerek hizmet edeceğiz dedik. Silivri'nin merkezini görüp, köylere, çiftçiye hayvancıya kulaklarımızı tıkayıp, gözlerimizi kapatmıyacağız dedik." ifadelerini kullandı.

Gökalp: "Başkanımıza bütün çiftçiler adına çok teşekkür ediyorum."

Törende açılış konuşmasını yapan Değirmenköy çiftçilerinden İrfan Gökalp, "Silivri Belediyesi ve Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın bir hizmetiyle daha yüzümüz güldü. Başkanımız üç yıldan beri çiftçilere çok değerli destekler vermiştir. Bu desteklerden dolayı Başkan'ımıza bütün çiftçi arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum, sağolun varolun" diye konuştu.

Varol: Projelerin devamını bekliyor ve destekliyoruz.

Değirmenköy İsmet Paşa Mahalle Muhtarı Erkan Varol, törendeki konuşmasında şunları söyledi. " Silivri Belediye Başkanı Sayın Volkan Yılmaz'ın çiftçiye tohum desteği projesi olarak başlattığı ve her yıl devam eden arpa tohumu dağıtımından dolayı kendisine mahallemiz adına çok teşekkür ediyorum. Bugün buradaki güzel katılım, çiftçilerimiz için bu desteklerin ne kadar değerli ve önemli olduğunu göstermektedir. Biz bu projelerin devamını bekliyor ve destekliyoruz. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın hem hayvancılık hem de tarım alanında yapmış olduğu çalışmalardan dolayı da kendisini kutluyoruz."

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Değirmenköy Spor sezonun ilk idmanındaÖnceki Haber

Değirmenköy Spor sezonun ilk idmanında

Değirmenköy pazarı meyve sebze fiyatları (07/09/2022)Sonraki Haber

Değirmenköy pazarı meyve sebze fiyatları...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel