YILMAZ PARK AÇILIŞINDA MÜJDEYİ VERDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YILMAZ PARK AÇILIŞINDA MÜJDEYİ VERDİ
Abone ol
Gümüşyaka’da Millet Parkı açılışında konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ekim ayının sonuna kadar yetişecek olan üniversite hazırlık kursunun tamamen ücretsiz olarak Silivri’ye hediye edileceğini açıkladı.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivri’nin Gümüşyaka Mahallesi’nde Millet Parkı’nın açılışı yapıldı. Açılışa Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri, Gümüşyaka Mahallesi Muhtarı Mazlum Güçlü ve Silivri Kaymakamı Tolga Toğan da katıldı.

Güçlü: ”Mahallemiz adına Sayın Başkanımıza çok teşekkür ederim.”

Törende açılış konuşmasını yapan Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür etti. Güçlü konuşmasında şu sözlere yer verdi;

“Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, Sayın önceki dönem Belediye Başkanlarım, siyasi partilerimizin değerli temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlarımız basının çok kıymetli temsilcileri, değerli misafirler ve çok değerli Gümüşyaka'lı hemşehrilerim, hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Hoş geldiniz.”

“Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz, sadece tarımda değil, çocuklarımızın eğitimden spora, sağlığa, kültür gezilerine birçok alanda bizleri yalnız bırakmadı.”

“Bugün de Gümüşyaka’lı hemşehrilerimizin sosyal yaşamına büyük katkı sağlayacak Millet Parkı’mızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Mahallemiz adına Sayın Başkanımıza çok teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun.”

Volkan Yılmaz:"3500'ün üzerinde çocuğun okul kıyafetlerini aldık."

Millet Parkı açılışında konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, okul çağındaki çocuklara yapılan yardımlardan bahsetti. Yılmaz, konuşmasında şu sözlere yer verdi;

"İlkokul birinci sınıfa başlayan bütün çocuklara hiç ayrım yapmadan tüm çocukların okul çantası ve kırtasiye giderlerini karşıladık. Silivri Belediyesi olarak yine kıyafet alamayacak durumdaki ailelerimizin tüm çocuklarımızın 3500 ün üzerinde çocuğun okul kıyafetlerini aldık."

"Okul çağında YKS üniversite sınavlarına Milli Savunma Üniversitesi sınavlarına giren bütün çocukların sınav ücretlerini biz ödedik. Üniversiteyi kazanan ve Silivri’de ikamet eden her çocuğumuza, her evladımıza “Üniversiteye hoş geldin” diyerek 500 tl burs verdik."

"Bu yıl da yine üniversiteyi kazanan çocuklarımıza beşeryüz TL. bursumuzu vereceğiz. Yine sınav ücretlerini biz ödeyeceğiz. Senenin başında açtığımız ücretsiz müzik ve sanat okulunda, çocuklarımızı eğitmeye devam edeceğiz. Bu yıl yaz aylarında ücretsiz olarak Kadir Has Üniversitesi ile yabancı dil kursları açtık."

Volkan Yılmaz: "Üniversiteye hazırlık kursunu Silivri’mize hediye ediyoruz"

"Buradan bir müjdeyi daha vermek istiyorum. Ekim ayının sonuna yetişecek inşallah. Üniversiteye hazırlık kursunu Kadir Has Üniversitesi ile beraber Silivri Belediyesi olarak, üniversiteye hazırlık kursunu ücretsiz bir şekilde Silivri’mize hediye ediyoruz. Hayırlı olsun."

"Başvuru kriterlerini açıklayacağız. Çocuklarımız bizim çocuklarımız, hep onu söylüyoruz. Sizin çocuklarınıza dokunmak, sizin çocuklarınızın hayatına dokunmak anlamına geliyor. Onların eğitim kalitesini yükseltmek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyeti, emanet ettiği gençlere yatırım yapmak bizim en büyük yatırımımız olacak."

 

 

 

 

 

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Değirmenköy'de Gümüşyaka Kavşağı'nda kazaÖnceki Haber

Değirmenköy'de Gümüşyaka Kavşağı'nda kaz...

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi ikinci çeyrekte yüzde 2,1 arttıSonraki Haber

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi ikinci...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel