Yılmaz; "Geçen dört yıl Selimpaşamıza değerler kattı"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz; "Geçen dört yıl Selimpaşamıza değerler kattı"
Abone ol
11. Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali'nin Sahne programları açılışında Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, davetlilere ve Selimpaşalılara hitap etti.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Yılmaz konuşmasında; "Tarih boyunca Silivrimizin yanı başında, ona yarenlik eden Silivri kadar köklü bir tarihin medeniyetlere yaptığı ev sahipliğinin tarımsal üretimin, komşuluğun, dayanışmanın en güzel örneklerini içerisinde barındıran güzel Selimpaşamızdan herkese ama herkese selam olsun." sözleriyle Selimpaşa halkını ve konsere gelen misafirleri selamladıktan sonra, Seilmpaşada yapılan hizmetleri anlattı.

Geçen dört yıl Selimpaşamıza değerler kattı

Deniz Seki Konseri ve Sahne Programları için Festival Alanında toplanan davetlilere ve Selimpaşalılara hitaben yaptığı konuşmada, göreve geldikleri son dört yıl içerisinde yapılan hizmetleri anlatan Başkan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Kıymetli Selimpaşalı hemşehrilerim, geride bıraktığımız dört yılda Selimpaşa'nın kat ettiği mesafeyi, Selimpaşa'ya yaptıklarımızı az önce izlediğimiz videoda kısa bir şekilde ifade etmeye çalıştık. Dört yıl çok hızlı geçmiş değil mi? Ama Selimpaşamıza da oldukça değerler katmış bu dört yıl. Göreve geldiğimiz ilk günden beri, her daim bütüncül bir yönetim anlayışından bahsettik. Silivri'nin sadece merkezden, sadece sahilden ibaret olmadığını, bu şehrin güzel insanlarının her şeyin ama en iyisine layık olduğunu söyledik. İşte bu anlayışımızın bir tezahürü olan, Selimpaşa örneğini de sizlerin ve kamu oyunun takdirlerine sunuyoruz. esnafımız, çiftçimiz, kadınlarımız ve gençlerimiz için sosyal ve üretken Belediyecilik anlayışını yaygınlaştırmak, sizlere daha iyi imkanlar sunmak için gece - gündüz demeden çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Bugün, Selimpaşamızda Güzel Sanatlar Akademisinden, Eğitim Aakademisine , Eğitim Araştırma Hastanesi Projesinden Tekno Parkımıza, Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzden Yeşilay Danışma Merkezimize, çevre dostu Kapalı Pazar ve Etkinlik Alanımızdan Atık Getirme Merkezine, alt yapımızdan üst yapımıza, imar planlarından çevre düzenlemelerine, parklarımızdan spor alanlarımıza, plajlardan sosyal alanlara kadar, bir çok ilki Selimpaşamızda hep beraber yaşadık ve yaşattık. Tüm bunları yaparken de "Yaradılanı severiz yaradandan ötürü" dedik. Hiç bir kimseyi etnik kimliği, mezhebi, dini inançlarına göre ayırmadık, tasnif etmedik. "Halka hizmet hakka hizmettir" dedik, hizmetlerimiz kimseler için değil herkes içindir dedik. "Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir" diyen sevgili peygamberimizi kendimize şiar edindik ve yoksullara, kimsesizlere kol kanat gerdik." 

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sanatçı Deniz Seki'ye program esnasında topatan kavunu hediye etti.

Konsere büyük ilgi

Deniz Seki Konserine büyük ilgi..
11. Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali kapsamında gerçekleştirilen konserde sanatçı Deniz Seki hayranlarından büyük ilgi gördü. Festival Alanını dolduran Selimpaşalılar ve konuklar sık sık sanatçının şarkılarına eşlik ederek alkışlarla karşılık verdi.

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve eşi Ezgi hanım da konseri izleyenler arasındaydı.

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyyam-ı bahur sıcaklarına dikkat!Önceki Haber

Eyyam-ı bahur sıcaklarına dikkat!

Paketiniz teslim edilmedi... Dolandırıcılıkta yeni taktik!Sonraki Haber

Paketiniz teslim edilmedi... Dolandırıcı...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel