Yalçın; "Siyaset nezaket ister"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalçın; "Siyaset nezaket ister"
Abone ol
MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen'in eleştirilerine yazılı bir açıklamayla cevap verdi. Yalçın açıklamasında "Yani siyaset nezaket ister, samimiyet ister, edep ve ahlak ister. Bunlardan yoksunluk siyasetten uzak bir durum ortaya çıkarır ve siyasetin özünde yatan 'halkla hizmet' anlayışını yok eder." dedi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivrililere hitaben kaleme aldığı yazıda, CHP Silivri İlçe Başkanlığı'nı eleştiri yağmuruna tutan Zafer Yalçın, CHP Silivri İlçe Örgütünün yerel siyasetteki mücadelesinin ilkesel olmaktan çıktığını, sınır seviye bilmeyen bir vaziyet aldığını,  2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin yaklaşması ile CHP Silivri Örgütü'nün panik olduklarını ve korku yaşadıklarını, Volkan Yılmaz karşısında acaba yine yenilir miyiz diye tir tir titrediklerini iddia etti.

Yalçın, sosyal medya hesabından yayınladığı yazısında şu ifadeleri kullandı;

Değerli Silivrililer;

Siyaset bir savaş alanı değildir ama bir mücadele meydanıdır. Bu mücadelenin temel unsuru veya ilkesi de şüphesiz kaliteli, dürüst ve nezaketli olmayı gerektirir.

Yani siyaset nezaket ister, samimiyet ister, edep ve ahlak ister. Bunlardan yoksunluk siyasetten uzak bir durum ortaya çıkarır ve siyasetin özünde yatan “halkla hizmet” anlayışını yok eder.

CHP Silivri İlçe Örgütünün yerel siyasetteki mücadelesi ilkesel olmaktan çıkmış, sınır seviye bilmeyen bir vaziyet almıştır.

Yerel seçim üzerinden 4 yılı aşkın bir sürenin geride kalmasına rağmen sandığa gömülmeleri kendilerinde öyle bir hazımsızlık oluşturmuş ki, 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin yaklaşması rotalarını ve dengelerini iyice bozmaya başlamış.

Panik üstüne panik oldukları, korku üstüne korku yaşadıkları, Sayın Volkan Yılmaz karşısında acaba yine yenilir miyiz diye tir tir titredikleri; ayarsız ve tutarsız siyasetlerinin bir göstergesi olsa gerek.

Siyasi eleştiriden uzak hakaretvari cümleler, aşağılayan bir üslupla muhalefet etmeler, aslında sizin ne olduğunuzu çok net bir şekilde gösteriyor.

Sevsinler sizin siyasetinizi!

2009-2019 yılları arasında yönettiğiniz Silivri’yi ne hale getirdiğinizi bu ilçenin güzel insanları çok iyi biliyor. Belediyeyi nasıl borç batağına sürüklediğini, zevkü sefa içerisinde bir yönetim sergilediğinizi, Silivri halkını hizmete muhtaç bir duruma düşürdüğünü bu ilçenin güzel insanları çok iyi biliyor.

Dün ile bugünü kıyas eden her bir hemşerimiz değişimi ve gelişimi çok güzel görüyor.

İşte tüm rahatsızlığınız bu.

İşte tüm kıskançlığınız bu.

Çatlasanız da patlasanız da debelenip dursanız da Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ı engelleyemeyecek ve Silivri’ye hizmet yolundan döndüremeyeceksiniz.

Güya siyaset yapıyorsunuz. Ağzınızdan akan cümlelerin de kanalizasyon atıkları misali yarardan çok zararı olduğunun farkında bile değilsiniz.

Algı ve yönlendirme siyasetinizin aparatı olarak sarıldığınız rant konularını ne çok iyi biliyormuşsunuz.

Şeffafmışsınız, CHP’nin siyasi anlayışında kişiye özel rant sağlamıyormuşsunuz. Üstelik buna da karşıymışsınız. Yasalarla belirlenen bir hak ve uygulama üzerinden toplumu yanlış yönlendirmek sizin fıtratınızda var. Öyleyse 10 yıllık belediye yönetiminiz döneminde parsel bazlı imar yapmadığını belgelemeyen namertkere namert olsun mu? Öyle ya, kanunlar ve planlar çerçevesinde parsel bazlı uygulamanın nasıl yapılacağı bildirilmişken, size göre farklı bir anlam ifade eden bu durumu kendi döneminizde açıklayın o zaman hadi.

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
200 gramlık bir dilim karpuz 60 kaloriÖnceki Haber

200 gramlık bir dilim karpuz 60 kalori

Kırkpınar’da 662. buluşmaSonraki Haber

Kırkpınar’da 662. buluşma

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel