Ünal Uzun; “Partimden ayrılmış değilim”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünal Uzun; “Partimden ayrılmış değilim”
Abone ol
Silivri Milliyetçi Hareket Partisi Değirmenköy önceki dönem Mahalle Başkanı Ünal Uzun, partisiyle aralarında herhangi bir sorun olmadığını belirterek, istifasının kişisel nedenlerden kaynaklandığını söyledi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Geçtiğimiz hafta sosyal medya ve Silivri yerel basın organlarında, Değirmenköy ile ilgili yaşanan tartışmalarda, mensubu olduğu partisinin icraatlarını eleştirdiği için dikkatleri üzerine çeken MHP’li Ünal Uzun, tartışmalara açıklık getirerek ilçe teşkilatı ile aralarında herhangi bir ayrılığın söz konusu olmadığını ifade etti. Uzun, yaptığı açıklamada sorumluluktan istifasının ise iş yoğunluğu sebebiyle olduğunu dile getirdi.

Sorumluluğu bıraktım, partimi değil

MHP önceki dönem Değirmenköy Mahalle Başkanı Ünal Uzun açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Silivri Belediyesi olarak dört buçuk yıldan bu yana yönetimde olan partimiz MHP’nin icraatlarının arkasında olduk. Volkan Yılmaz Başkanımız ile bugüne kadar birlikte yol yürüdük ve yürümeye de devam ediyoruz. Şahsım olarak, yoğun işlerimden dolayı bir süre önce sorumlu olduğum Mahalle Başkanlığı görevinden ayrılmak zorunda kaldım. Ama ben sadece sorumluluğu bıraktım, partimi değil.

Siyasi partilerde, parti mensupları arasında farklı görüşler olabilir. Bu, parti içi demokrasinin de gereğidir zaten. Silivri Belediyesi Meclisinin Eylül ayı toplantısında, partimizin Değirmenköy’deki sanayi sitesi imarlı arsanın satışı kararını ben de uygun bulmadım. Bu benim şahsi görüşümdü ve bu görüşümü her platformda dile getirdim. Ancak, bazı çevreler benim sözlerimi sanki parti içinde çok büyük bir ayrılık varmış gibi algıladılar. Bu asla doğru değil.

Kimse benim milliyetçi ruhumu sorgulamaya kalkmamalı

Volkan Yılmaz Başkanımızın Mecliste açıkladığı İBB’nin Değirmenköy’deki mezbaha alanını kiraya verme kararını, Sayın Başkanım ve partim gibi ben de kınadım. MHP’ye gönül vermiş birisi olarak, Mahalle Başkanlığından ayrılmış olmam ve bir konuda partimin kararını yanlış bulmam milliyetçi, ülkücü ruhuma hiçbir zaman zarar veremeyecektir. 1996 yılından bugüne kadar, yani 27 yıldır MHP’ye gönül veren bir kişiyim. Kimse benim milliyetçi ruhumu sorgulamaya kalkmamalı ve bu kimsenin haddine değildir.”

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdoğan Putin’e ne kadar güveniyor? Amerikan televizyon kanalında yanıtladıÖnceki Haber

Erdoğan Putin’e ne kadar güveniyor? Amer...

BAŞKAN YILMAZ İSTANBUL'UN KÖYLERİNDE YAŞANAN SORUNLARI İBB GÜNDEMİNE TAŞIDISonraki Haber

BAŞKAN YILMAZ İSTANBUL'UN KÖYLERİNDE YAŞ...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel