TARİHİ AN! BAŞKAN YILMAZ DİREKSİYON BAŞINDA! SİLİVRİ’NİN İKİ YAKASI BİR ARAYA GELDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TARİHİ AN! BAŞKAN YILMAZ DİREKSİYON BAŞINDA! SİLİVRİ’NİN İKİ YAKASI BİR ARAYA GELDİ
Abone ol
Silivri Belediyesi ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirilen Silivri Şehir Geçişi Projesinin 1. etabı tamamlanarak ilk araç geçişi yapıldı. Proje alanında konuşan Başkan Yılmaz, “Bu proje şu anki geçişle bitmiyor. Bu proje 2. etabı, 3. etabı ve viyadüğün altında 22.000 metrekare alan bir kent ve yaşam merkeziyle devam edecek” dedi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

 

Silivri Belediyesi ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı iş birliğiyle, Silivri’nin iki yakasını bir araya getirmek hedefiyle başlatılan Silivri Şehir Geçişi Projesinin 1. etabı tamamlandı. Silivri tarihinin en büyük projesinin başlangıç noktası olan viyadükte basın mensuplarıyla bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, projenin ilk etabının tamamlanması ve araç geçişiyle ilgili bilgiler verdi. Ardından Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk araca birlikte binerek tarihi projenin ilk araç geçişini gerçekleştirdi.

BAŞKAN YILMAZ: “SİLİVRİ’NİN İKİ YAKASINI BİR ARAYA GETİRMEK BİZE NASİP OLDU”
Silivri Şehir Geçişi Projesinin 1. etabının tamamlanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Şu an Silivri Şehir Geçişi Projesinin tam başlangıç noktasındayız. Silivri’nin kalbindeyiz. Allah’a çok şükür ki Silivri’nin iki yakasını bir araya getirmek bizlere nasip oldu. ‘Yapılamaz, yapsın da görelim ve bu proje olmaz’ diyenler ve bu projeyle dalga geçenler, umarım bu projenin üzerinden geçtiklerinde söylediklerinden pişman olurlar. Çünkü biz bu hizmetleri ve projeleri tüm vatandaşlarımızın kullanması için yapıyoruz. Biraz sonra arabamızı süreceğiz ve ilk geçişi Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri İlçe Başkanı ve MHP Silivri İlçe Başkanı olarak hep beraber yapacağız. Ben bu projenin hayata geçmesinde takdirleri ve olurları olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye, geçmiş dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na, şu anki Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu’na ve Karayolları 1. Bölge Müdürümüze çok ama çok teşekkür ederim. Bu proje şu anki geçişle bitmiyor. Bu projenin 2. etabı Otogar Kavşağı ve 3. etabı Bölge Trafik Kavşağı’dır. En önemlilerinde bir tanesi de viyadüğün altında 22.000 metrekare bir kent ve yaşam merkezinin olacak olmasıdır. Bu merkezi Silivri Belediyesi ve Karayollarının bir protokolüyle yapacağız. Bu projenin yapımını Silivri Belediyesi olarak üstleneceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki, şehrin iki yakasını birleştiren bu projenin altındaki kent merkezi ve kent yaşam alanı çok kıymetli olacak. İçerisinde; rekreasyon alanları, sosyal donatılar, yürüyüş alanları, oturma alanları, dinlenme alanları yer alacak. Biz gece uyumadan gündüz yorulmadan bu şehre hizmetkâr olduk. Hizmetkâr olmaya da devam etmek istiyoruz. Silivri Şehir Geçişi Projesinin 1. etabının Silivri’mize, memleketimize ve tüm insanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçimlerin kazananı baskı sektörü olduÖnceki Haber

Seçimlerin kazananı baskı sektörü oldu

Fatih Mahallesi'nde Balcıoğlu coşkusu: Varyemez Mitingi Zaferin MüjdecisiSonraki Haber

Fatih Mahallesi'nde Balcıoğlu coşkusu: V...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel