Suat Sevaz'dan Sanayi Sitesi Esnafları hakkında açıklamalar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Suat Sevaz'dan Sanayi Sitesi Esnafları hakkında açıklamalar
Abone ol
Değirmenköy esnaflarından Suat Sevaz, sosyal medya hesabından, Değirmenköy’e yapılması planlanan “Küçük Sanayi Sitesi Projesi” öncesinde, mevcut sanayi dükkanları esnafı hakkında açıklamalarda bulundu.
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Sevaz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Ekmek ile OY'un olmaz!!!"

"Silivri Belediye Meclisi'nin Kasım oturumunda 7. gündem maddesinde, “Silivri Değirmenköy Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan ve mülkiyeti Maliye Hazinesine ait 134 ada, 1 parsel sayılı taşınmazın imar planında belirlenmiş Küçük Sanayi Alanı olarak kullanılmak üzere Silivri Belediyesi tarafından satın alınması ile Esnaflara Tahliye İşlemi için tebligatlar gelmeye başladığını duymaktayız."

"Gelen tebligatları gönderenlerin, "fuzuli işgalci" diye nitelendiklerini üzülerek takip etmektiyiz. Bu kişilerin yıllardır köyümüze hizmet veren "fuzuli işgalci" değilde zanaatkarları olduğunu hatırlatmak isterim."

"Hali hazırda hala vatandaşımıza hizmet veren buradaki esnaflarımız ile hiçbir şekilde görüşülmeden dükkanlarını boşaltılması talebi hem esnafların hem de burada hizmet alan vatandaşlarımızın mağdur olacağını düşünüyorum."

"Ayrıca bunca zamandır dükkanına emek veren para harcayan insanlar var. 25 30 hanenin evine ekmek götürdüğü ekmek teknesi olan bu işyerlerinden çıkartılarak başının çaresine bak denilmesini hiç doğru bulmuyorum. Açıkçası böyle bir davranış biçimiyle seçim zamanı buradaki esnaflarımız ve ailelerinin yüzlerine nasıl bakabiliriz."

"Neticede Seçim zamanları biz bu insanlardan tebligat yolu ile oy istemiyoruz. Buradaki esnaflar ile bir araya gelinip durum hakkında hasbihal edilmesinin daha doğru bir iş olacağı kanaatindeyim. Yetkili merciler konuyla alakalı satın aldım iş bitti demek yerine daha akılcı ve çözüm odaklı yaklaşım içerisinde olacağını ümit ediyorum."

"Saygılarımla"

CADDE YEMEK SALONU

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SİLİVRİ’DE MİLLİ AYÇİÇEK ATAĞI!Önceki Haber

SİLİVRİ’DE MİLLİ AYÇİÇEK ATAĞI!

Kızılay’dan afetzedelere destekSonraki Haber

Kızılay’dan afetzedelere destek

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel