Silivri'den Bursa'ya ilk kafile yola çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Silivri'den Bursa'ya ilk kafile yola çıktı
Abone ol
Silivri Belediyesi'nin düzenlediği "Kadınlarımızla Ramazan'da Bursa'ya gidiyoruz" gezi programı dahilinde ilk kafile bugün Vega AVM yanından hareket etti. 2. kafile de yarın aynı saatte, aynı yerden yola çıkacak.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivri Belediyesi'nin Ramazan ayı münasebetiyle kadınlar için tertip ettiği Bursa gezi programı bugün başladı. Program daha önceden planlandığı gibi 8 ve 9 Nisan 2023 tarihlerinde Silivri'nin merkezinden katılanlar için, 15 ve 16 Nisan 2023 tarihlerinde de Belde ve köyler için uygulanacak. 

Gezi programının ilk kafilesi bugün saat 09.00 da Vega AVM yanından hareket ederek Bursa'ya doğru yola çıktı. Programa göre araçların saat 12.40 sularında Bursa'da olması planlandı. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın, bu akşam iftar yemeğine katılım sağlayacağı bildirildi. Yarın ki kafile ile 15 ve 16 Nisan 2023 tarihindeki kafile de yine aynı saatte ve aynı yerden hareket edecek. 

Rehberler eşliğinde uygulana gezi programında Bursa'nın tarihi ve manevi açıdan önemli yerleri gezilecek. Gezi güzergahı Osmangazi ve Orhangazi türbeleri, panoramik şehir seyri, fotoğraf molası, Ulucami ziyareti, Panorama müzesi, Emir Sultan Hz.Türbesi Cami, Zeki Müren kabrini ziyaret, Yeşil Cami ve Yeşil Türbe (Çelebi Mehmet) ziyareti, Şehzade Mustafa Türbesi, ilaveten rehberlerin uygun gördüğü yerleşim yerine yakın tarihi ve turistik yerler olarak belirlendi.

Saat 19.00'da, iftar yemeğinin yenileceği alan olan Bursa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Fuar Alanına hareket edilecek.

Saat 19.41'de Bursa'da iftar yemeği ve fasıl ekibi dinletisi de program dahilinde.

Saat 21.03'te ise Bursa Ulucami'de teravih namazı kılınacak.

Günlük planlanan gezi programının, saat 00.50'de Silivri Vega AVM yanına varışla sonlanacağı planlandı.

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2022 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİÖnceki Haber

2022 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

İstanbul’u laleler basacakSonraki Haber

İstanbul’u laleler basacak

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel