Silivri Servisçiler Derneği (SİSED)’nden harika uygulama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Silivri Servisçiler Derneği (SİSED)’nden harika uygulama
Abone ol
Silivri Servisçiler Derneği (SİSED), okula giden çocukların güvenliği ve velilerin anlık takibini mümkün hale getiren harika bir uygulamaya imza attı. Akıllı teknolojinin imkanlarını sonuna kadar kullanmaya karar veren SİSED, akıllı telefonlara indirilen uygulama sayesinde velilerin ve öğrencilerin takdirini topluyor.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivri Servisçiler Derneği (SİSED) Başkanı Muharrem Şentürk, akıllı telefonlara indirilen, Vita App uygulamasının özelliklerini kısaca “Öğrenci servis takip sistemi” ve “Veli okul servisi bilgilendirme uygulaması” olarak açıkladı. Uyglama sayesinde, öğrencilerin tüm servis bilgilerini görüntülemesini, servis hareketleri ile ilgili bildirimler almasını ve araç konumunu anlık olarak takip etmesini sağlıyor.

vita App uygulamasının özellikleri ve kullanılışı

ÖSürücü ile iletişim kolay!

vita APP üzerinden güncel sürücü veya servis rehberiniz ile tek tuşla iletişim kurun. Servis bilgilerinize ulaşın, servis saatleri içerisinde araç konumunu takip edin. Adresinize alan bildirimleri kurgulayarak, araçtan bildirimler almaya başlayın.

Servis kullanmayacağım!

Öğrencinizin servis kullanmayacağı durumlarda, günün herhangi bir saatinde ve herhangi bir tarih için vita APP üzerinden servis firması ve servis sürücüsü ile bu bilgiyi paylaşın. Başka servisteki bir arkadaşına veya farklı bir adrese gitmesi gerektiğinde "Servis Değişiklik Talebi" ekranlarından servis firmanıza talep gönderin ve talebinizin cevabını uygulamanız üzerinden takip edin.

Öğrencim servise bindi mi?

Öğrencinizin servise biniş ve inişlerinde çağrı, SMS veya uygulama içi bildirimleri alarak öğrencinizi takip edin. Çocuğunuzun güvenli bir şekilde evden okula ulaştığı, araç içi kontrol sistemlerimizden biri aracılığı ile aracın kontrol edilerek öğrencinin araçtan indirildiği, aracın hareket ettiği bildirimlerini konum ve saat bilgileri ile birlikte öğrenin.

Servis aracı ne zaman gelecek?

SMS, çağrı veya uygulama içi bildirimleri ile aracınızın, adresinize yaklaşmakta olduğu bildirimlerini alın ve servisi bekleme veya kaçırma stresinizden kurtulun. Bildirim alacağınız alanı kendiniz yöneterek, ne kadar önceden bilgilendirileceğinize ve ne şekilde bildirim alacağınıza siz karar verin.

Uygulama ile ilgili daha detaylı bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

ğrenci servis takip sistemi, veli okul servisi

bilgilendirme uygulamasıdır. Öğrencinizin tüm servis bilgilerini görüntülemenizi, servis hareketleri ile ilgili bildirimler almanızı ve araç konumunu anlık olarak takip

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Togg Teknoloji Kampüsü 29 Ekim’de törenle açıldı, C SUV seri üretim bandından indiÖnceki Haber

Togg Teknoloji Kampüsü 29 Ekim’de törenl...

Değirmenköyspor'un ilk puan kaybıSonraki Haber

Değirmenköyspor'un ilk puan kaybı

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel