Silivri Kent Konseyi, yeni yönetimiyle basın toplantısı düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Silivri Kent Konseyi, yeni yönetimiyle basın toplantısı düzenledi
Abone ol
Silivri Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarıyla bir araya geldi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL

26 Mayıs 2024 Pazar günü yapılan 15. Genel Kurulda Nursel Erel Silivri Kent Konseyi’nin Başkanlığına seçilmişti. Erel, yeni yönetimiyle birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Nursel Erel basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Değerli Silivrili hemşehrilerim, kıymetli basın mensubu arkadaşlarım. 26.05.2024 Pazar günü 25.’si gerçekleşen Silivri Kent Konseyi Genel Kurulundan ben ve yürütme kurulundaki arkadaşlarım delegelerimizin güven ve desteğiyle seçildik. Şahsım ve ekip arkadaşlarım adına genel kurulumuza katılım sağlayan başta Belediye Başkanımız Sayın Bora Balcıoğluna genel kurul delegelerimize değerli basın mensubu arkadaşlarımıza dostlarımıza kıymetli kent ortaklarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

14. dönem Kent Konseyi Başkanı Sayın Kamil Bilici ve ekibine özellikle Silivrimize geçmişten bugüne taşıyan ve gelecek nesillere aktaran belgesellerin yanı sıra daha bir çok projeye verdikleri emek için teşekkür ediyoruz.

Ayrıca geçmiş dönemlerde Kent Konseylerinde görev almış tüm başkan ve gönüllülerine şükranlarımı iletiyorum. Aramızdan ayrılan değerlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Genel kurulumuzdan, Silivri’de çeşitli hizmetlerde bulunmuş, birbirinden değerli iki tecrübeli insanla adaylaşmamızın kazananı Silivri olmuştur. Sağduyu ve olgun tavırlarıyla genel kurulumuzun son derece başarılı sonuçlanmasını sağladıkları için sayın Yılmaz Kandemir ve Aydın Keskinocak’a çok teşekkür ediyorum.

Devraldığımız görevin ağır sorumluluğu ve bilincindeyiz. Ekip arkadaşlarımız ve diğer iki adayımızın, asil ve yedek listelerde yer alan delegelerimiz, meclislerimiz, komisyonlar ve tüm kent paydaşlarımız ve siz değerli basın mensubu arkadaşların desteğiyle, kent hakları ve sorumluluğu ile ilgili farkındalık oluşturmaya yönelik projeleri çalışmaları hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

Silivrimizde büyüyen, büyüyecek olan tüm canlıların sürdürülebilir bir çevrede yaşam hakkının korunması ve yaşam kalitesinin arttırılması için çıkmış olduğumuz bu yolda başta merkezi idare kaymakamlık yerel idare, Belediye Başkanımız ve meclisimiz, STK’larımız, meslek odalarımız, muhtarlarımız, tüm kent ortağı paydaşlarımız ile uyum içinde etkin bir süreç yöneteceğiz.

Buradan tüm Silivrili hemşehrilerimizi gönüllülük esasına dayalı çalışmalarımızda, projelerde, çalışma gruplarında yer almaları için davet ediyoruz.

Belediye Başkanımız Sayın Bora Balcıoğlu’nun, çok değerli ve çok anlamlı bulduğum ifadesiyle basın bültenini bitirmek istiyorum. “Silivri Birlikte Güzeldir” diyoruz arkadaşlar. Hep birlikte güzel projelerde, güzel çalışmalarda umuyorum Silivrimizi daha güzel daha ileri seviyelere daha kaliteli bir yaşam hakkının olduğu bir ortama hep birlikte taşırız diye inanıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum katıldığınız için.”

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’den Silivri Belediyesi’ne ZiyaretÖnceki Haber

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’den...

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin Dönem Sonu Etkinlikleri Coşkuyla KutlandıSonraki Haber

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin Dö...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel