Silivri CHP Heyeti Değirmenköy’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Silivri CHP Heyeti Değirmenköy’de
Abone ol
Silivri Belediye Başkanlığı seçimleri için 2024 yılında adaylığı konuşulan isimlerden CHP’li Bora Balcıoğlu ve CHP Silivri Meclis Üyeleri dün akşam Değirmenköy’deydi. Seçimlere, yaklaşık altı ay kadar zaman olmasına rağmen halkla sık sık bir araya gelen Balcıoğlu, aradan bir ay geçmeden tekrar Değirmenköy’de kahvehane esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Cumhuriyet Halk Partisi, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, İlçede devam eden esnaf ziyaretleri kapsamında geldiği Silivri, Değirmenköy’de vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Ziyaretinin seçim çalışması olmadığını dile getiren Balcıoğlu, Suat Altaş’ın kahvehanesinde vatandaşlara hitaben şu ifadelere yer verdi;

“Biz Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı ve Meclis Üyelerimiz olarak, hep birlikte mahalle ziyaretleri başlattık. Bugün de Değirmenköy’deyiz. Bir siyasi çalışma olarak sakın aklınıza bir şey gelmesin. Özellikle kamuoyunu da meşgul eden Değirmenköy’deki hepinizin malumu, ulusal basına da yansıdı, yerel basınımıza da yansıdı, Değirmenköy’deki Küçük Sanayi Sitesi Arsa satışı. Konuyla ilgili bizler Cumhuriyet Halk Partisi Grubu olarak mecliste sizden yana olduğumuzu ve sizden gelen taleplerin halka rağmen siyaset olmadığını göstermek adına sizin savunucunuz olarak buradayız. Dikkat ederseniz mecliste 18 adet arsa satışı vardı. Biz on yedisine evet dedik. Yapıcı muhalefetimizi yapıyoruz. Fakat bir tanesi (hepimizin ortak malı vardır) Değirmenköy’ün kalbi dediğimiz yer, Değirmenköy’e bundan sonraki süreçlerde katma değer katacak bir yer. Burasının daha farklı amaçlarla Değirmenköyümüzün insana dokunan projelerine kazandırılması noktasında çaba sarfediyoruz. İnşallah sesimizi duyurabiliriz. Burada sizin de desteğiniz çok önemli. Ben inanıyorum ki halka rağmen siyaset olmaz. Bunun farkındayız ve hepimizin üzerinde yetim hakkı olan kamu mallarının kendi malımızdan daha fazla koruma yeteneğinin ve değerinin olduğunu bilerek buradayız, sahadayız. İnşallah bundan sonra daha geniş zamanlarda sizlerle birlikte olacağız.”

Ziyaretlerinin artarak devam edeceğini belirten Bora Balcıoğlu’na; CHP Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Elif Yılmazer, Mehmet Yönet ve Lütfü Vardar, son genel seçimlerde Milletvekili adayı olan CHP’li Doruk Bulut, önceki İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tunacan Yaşar, CHP Değirmenköy Mahalle Başkanı İsmail Gültekin, İlçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.

 

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eris varyantı Türkiye’deÖnceki Haber

Eris varyantı Türkiye’de

Başkan Yılmaz'dan E-5 Geçiş Projesi hakkında bilgilendirmeSonraki Haber

Başkan Yılmaz'dan E-5 Geçiş Projesi hakk...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel