Silivri Belediye Başkanı Adayı Bora Balcıoğlu'nun Yoğun Gündemi


  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Silivri Belediye Başkanı Adayı Bora Balcıoğlu'nun Yoğun Gündemi

Abone ol
CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu'nun yoğun ve verimli bir saha ziyaretleri programı, Silivri'nin çeşitli yönlerine odaklanarak devam ediyor. Balcıoğlu ve ekibi, ilçenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla kritik öneme sahip kurumları ve toplumun farklı kesimlerini ziyaret etti.


ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

İlk olarak Silivri Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne giderek, müdürler Onur Korman ve Ela İnsel ile bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Adayı Bora Balcıoğlu, Silivri'nin kentsel gelişim planları ve arazi yönetimi sorunları üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleştirdi. Bu görüşmede, kaçak yapılaşma, 2B arazilerindeki hak sahipliği ve yerel halkın tapu-kadastro ile ilgili yaşadığı sorunlar ve beklentiler öncelikli konular arasında yer aldı. Bora Balcıoğlu'nun bu ziyareti, ilçenin kentsel dönüşümü ve arazi yönetimi konularında somut adımlar atılmasının önemini vurguladı.

Bora Balcıoğlu daha sonra PTT Müdürlüğü'ne geçerek, müdür Hasan Öztaş ile görüştü.


Bora Balcıoğlu tarafından bir diğer ziyaret ise Napal Tela ve Elyaf Üretim Sanayi fabrikasına yapıldı. Balcıoğlu, fabrika çalışanlarıyla öğle yemeği yiyerek, emekçilerin yaşadığı sorunları ve taleplerini dinledi.

Gümüşhane eşrafından Aytekin Yılmaz'ın cenaze törenine katılan Balcıoğlu, Yılmaz ailesine başsağlığı dileklerini iletti. 

Programın son durağı ise, Kepçe İşkembe Salonu oldu. İşletme sahibi Ünal Yıldız’a hayırlı olsun dileklerini ileten Balcıoğlu Silivri’de esnafın sorunlarına eğileceklerinin altını çizdi.

Balcıoğlu'nun bu ziyaretleri, Silivri'nin her alanında kapsamlı bir gelişimi hedefleyen ve toplumun çeşitli kesimlerinin ihtiyaçlarına duyarlı bir kampanya yürüttüğünün göstergesi olarak yorumlandı.

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keşan’da arkadaşını beyzbol sopasıyla darp etti!Önceki Haber

Keşan’da arkadaşını beyzbol sopasıyla da...

Altın bu haftaya nasıl başladı?Sonraki Haber

Altın bu haftaya nasıl başladı?

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel