Şenol Fidan; "Geleceğin Silivri'sini inşa etmek için bir araya gelme vakti geldi"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şenol Fidan; "Geleceğin Silivri'sini inşa etmek için bir araya gelme vakti geldi"
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olan Şenol Fidan, yaptığı açıklamada; "Geleceğin Silivri'sini inşa etmek için bir araya gelme vakti geldi. Hep birlikte, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Silivri için çalışacağız." ifadelerine yer verdi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

2024 Yerel Seçimleri için, CHP Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olan Şenol Fidan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Merhaba Sevgili Hemşehrilerim ve Değerli CHP Ailem,

Mahalli İdareler Seçimleri'nde CHP Silivri Belediyesi Meclis Üyesi 11. Sıra Adayı olarak sizlere seslenmekten büyük bir onur duyuyorum.

Uzun yıllar boyunca parti içinde çeşitli kademelerde görev alarak, Silivri'nin gelişimi ve refahı için elimden geleni yaptım. Bu deneyimlerimle donanmış bir şekilde, Silivri'nin geleceğini daha adil ve kucaklayıcı bir yönde inşa etmek için kararlıyım. Belediye meclis üyesi adayı olarak, sizlerin sesi olmayı ve ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyorum.

Bu zorlu mücadelede bana destek olan ve yanımda olan Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Aileme ve tüm Hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, bu göreve layık görerek onurlandıran Belediye Başkanı Adayımız Bora Balcıoğlu'na minnettarlığımı ifade etmek istiyorum.

Şimdi, daha fazla çalışma ve büyük bir azimle yola devam etme vakti geldi. Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız.

Sizlerin desteği ve güveniyle, Silivri'mizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim.

Geleceğin Silivri'sini inşa etmek için bir araya gelme vakti geldi. Hep birlikte, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Silivri için çalışacağız.

ŞENOL FİDAN

CHP MECLİS ÜYESİ ADAYI

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
BAŞKAN YILMAZ: “5 YIL BOYUNCA BÜYÜK ESERLERE İMZA ATTIK”Önceki Haber

BAŞKAN YILMAZ: “5 YIL BOYUNCA BÜYÜK ESER...

Sibel Aydın Işıköndeş; "Silivri'nin geleceğini şekillendirmede aktif bir rol üstlenmeye hazırım"Sonraki Haber

Sibel Aydın Işıköndeş; "Silivri'nin gele...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel