PTS ELEKTRONİK AÇILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PTS ELEKTRONİK AÇILDI
Abone ol
PTS Elektronik, Silivri’nin Değirmenköy Fevzipaşa Mahallesinde açılış töreni yapılarak hizmet vermeye başladı. Törene çok sayıda sektör temsilcisi ve davetliler katılım sağladı.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Sertaç Sezgin'in işlettiği PTS Elektronik’in açılışını, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Oktay Erdem gerçekleştirdi. Erdem yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

“Çok kıymetli misafirler, saygıdeğer konuklar, PTS Elektronik ailesi, bugün burada yeni açılacak olan işyerimizin açılış kurdelesini kesmek için toplanmış bulunuyoruz. Teşriflerinizle iş yerimizi onurlandırdığınız için şahsım ve Sertaç kardeşim adına çok teşekkür ediyorum tekrar hoş geldiniz diyorum. Esnaf ve Sanatkarlar, Türkiye Cumhuriyetinin ekonomisinin lokomotifidir. Çünkü esnaf ve sanatkarlar, kazanmadan katma değer vergisini veren, kazanmadan stopajını veren, kazanmadan ay sonunda kirasını vermek zorunda olan ve vergisinden doğabilecek olan bağkurunu veren esnaf ve sanatkarlardır. Bu kesim korunmalı ve kollanmalıdır. Özellikle vahşi kapitalizmin olduğu şu dönemlerde yani güçlülerin güçsüzleri yediği bu dönemlerde sizden ricam olarak, hem de teşkilat olarak esnaf ve sanatkarlar kollanmalı ve onlardan alışveriş yapmalıyız ki onlar ayakta kalabilsinler. Çünkü hiç birimiz büyük marketlere gittiğimiz zaman; “Ben sizden aldığım ürünün ücretini biraz sonra ödeyeceğim deme şansımız ve lüksümüz söz konusu değil. Ama, Sertaç kardeşime geldiğiniz zaman bir priz aldığınız zaman, parasını beş gün sonra da verseniz tabi ki memnuniyetle der. Sizi idare eder, korur kollar. Ve bunlar korunup kollanmaya, sahip çıkılmaya gerekli en önemli kesim olduğunu tekrar ifade etmek istiyorum. Bugün açacağımız dükkan gibi bir işyeri açmak hele bugünlerde kolay değil. Bunun için çıraklık, biraz emek ister, mücadele ister. Sertaç da bu konuda çok büyük çabalar sarfetti. Çok uzun yıllardan beri kendisini tanıyorum. İnşallah bugün de hayırlara vesile olacak dükkanını açacağız. Sabahları erken kalkarak, Bismillah diyerek dükkanını açacak. Akşam da bereket versin diyerek kazancını alacak, helalle kazanıp helalle evine götürmeyi nasip edecek inşallah. Ben açılacak olan bu iş yerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı, bereketli, bol kazançlar getirmesi dileğiyle dükkanımızı açıyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.”

Açılış törenine Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Dinamik Yapı adına Tanju Besen, Besen Tarım ve Hayvancılık adına Cihat Besen çelenk gönderirken, Demirdöküm Yetkili Servisi adına Vedat Özmen, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu adına Nuray Koçer, Öztürk Kuru Temizleme ve İkinci Bahar Çiçekçilik firmaları da çiçek göndererek açılış törenini onurlandırdı.

18 YILLIK SERÜVEN

2006 yılından bu yana elektronik sektöründe çalışma hayatı olan Sertaç Sezgin, hizmetlerine 24 Ekim 2022 yılında hayata geçirdiği işletmesi olan PTS Elektronik çatısı altında devam ediyor. Daha önce Home Ofis şeklinde hizmet veren PTS Elektronik Silivri, Çorlu, Çerkezköy, B.Çavuşlu, Gümüşyaka ve Değirmenköy başta olmak üzere geniş bir alanda hizmet vermekte olup, faaliyetini günden güne daha da geniş bölgelere ulaştırıyor.

KALİTEDEN TAVİZ YOK

Güvenlik Kamera Sistemleri,Akıllı Alarm Ev Sistemleri,Merkezi Uydu Santral Sistemleri gibi günümüzün en önemli teknolojik ihtiyaçlarından olan, güvenlik, iletişim ve internet teknolojilerinin bulunduğu sektörde çalışmalarını “önce kalite” prensibiyle sürdüren PTS Elektronik, kullandığı ürün çeşitlerinin seçiminde olduğu gibi, işçilikte de hizmetin en iyisini en güzel ve en kaliteli bir şekilde müşterilerine ulaştırmayı öncelikli ilkeleri arasında görüyor.

Günlük hayatımızda ihtiyacımız olan elektronik ve elektrik malzemelerini her zaman ürün stoğunda bulunduran PTS Elektronik’te bulabileceğiniz ürünler arasında; kumanda çeşitleri, şarjlı ve normal pil çeşitleri, batarya çeşitleri, telefon aksesuarları, ampul çeşitleri ve elektrik malzemeleri de var. Ayrıca android Tv ve android Box İP Tv ve uydu anten alıcısı gibi ürünlerin de satışı yapılmakta.

Biz de, PTS Elektronik adıyla Fevzipaşa Mahallesi, Namık Kemal Caddesi, (Yeni A-101 Mağazası altı) Değirmenköy, Silivri adresinde yeni açılan iş yerinin hayırlı ve uğurlu olması dileklerimizle, Sertaç Sezgin ve çalışan iş arkadaşlarına helalinden bol kazançlar getirmesini diliyoruz.

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antibiyotik kullanmak istemeyenlere alternatif çözüm: Kış çayıÖnceki Haber

Antibiyotik kullanmak istemeyenlere alte...

Bora Balcıoğlu, Ayfar Otomotiv İşçileriyle Buluştu
Sonraki Haber

Bora Balcıoğlu, Ayfar Otomotiv İşçileriy...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel