Ömer İlhan’dan akıllardaki soru işaretlerini bitirecek açıklamalar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ömer İlhan’dan akıllardaki soru işaretlerini bitirecek açıklamalar
Abone ol
Fevzipaşa Mahallesi Muhtar Adayı Ömer İlhan, yaptığı basın açıklamasında adaylığıyla ilgili merak edilen konulara açıklık getirdi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Fevzipaşa Mahallesi Muhtar Adayı olan Ömer İlhan, seçilerek göreve gelmesi durumunda mahalle halkına yapacağı hizmetler hakkında bilgiler verdi. İlhan, yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“En iyi hizmetleri sunmaya hazırız”

Göreve geldiğimiz zaman, çok değerli aza arkadaşlarımla beraber kıymetli mahalle halkımız için en iyi hizmetleri sunmaya hazırız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hizmetlerde adaletli olmak, halkımıza gelen yardımları ve destekleri hakkaniyetli bir şekilde hak sahiplerine ulaştırmak önceliklerimiz arasında olacaktır. Görev icabı dışarıda olduğumuz zamanlarda aza arkadaşlarımın devreye girmesiyle muhtarlık makamına ulaşım aksamayacak, hizmetler kesintisiz olarak devam edecektir.

“Muhtarlığa engel olacak bir işim yok”

“Mahallemizde yaşayan bir çok ailenin olduğu gibi bizler de yıllardır tarım ve hayvancılıkla uğraşan ve bundan geçimini sağlayan insanlarız. Ailemiz içerisinde herkesin üzerine düşen görev ve sorumlukları mevcut. Benim sorumluluk alanım ise işlerimizin finansal (parasal) kısmının takibiyledir.                             

Ayrıca uzun yıllardır kendi işlerimiz dışında özel sektörde çalıştım ve halen şuan çalışmaktayım.                 

31 Mart Yerel Seçimlerinde mahalle halkımızın bizleri tercih etmesi halinde tek işimiz muhtarlık olacaktır.                             

Vatandaşlarımızın  ihtiyaç halinde bizlere ulaşacağı tek yer olan muhtarlık makamında bizleri bulacaklardır.

“Muhtarlık ek işimiz değil, tek işimiz olacak”

Muhtarlık makamı, halk ile yerel yönetimler arasında bir köprü görevi gördüğünden; halkımızın taleplerinin, sorunlarının, şikayetlerinin ve temennilerinin devlet yetkililerine iletilmesi ve çözüm elde edilmesi açısından çok önemlidir. Bunun için, muhtarlık görevini yürütürken mesai saatleri içinde başka işlerle meşgul olmanın doğru bir davranış olmayacağı inancıyla, göreve geldiğimiz zaman yalnızca vatandaşlarımızın sesine kulak verecek, onların emrinde olacağız.

Aynı anda kazanç sağlamak için başka bir işle uğraşmayacağız. Yani muhtarlık ek işimiz değil, tek işimiz olacak.

“Yardımlar, gerçek hak sahiplerine ulaşacak”

Muhtarlık vasıtasıyla mahalle halkımız için gelen yardımları; kimseyi ayırmadan, gerçek ihtiyaç sahiplerine adaletli ve hakkaniyetli bir biçimde ulaştıracağız. Gerek İlçe ve Büyükşehir Belediyeleri, gerek devlet tarafından çiftçilere yapılan gübre, yem, tohum, fide gibi desteklemelerin, çiftçilere ve hayvancılara ulaşması noktasında ayrım yapmadan, gerçek hak sahiplerini bu desteklemelerden yararlandıracağız. Yandaşa değil, vatandaşa hizmet edeceğiz.

Ayrıca şunu da söylemek isterim ki; Çiftçilik yapmadığı halde ÇKS kaydı oluşturup destek almaya yeltenen hiç kimseye fırsat vermeyeceğiz.

“Üniversite öğrencilerine burs imkanı”

Eğitimi çok önemsiyoruz ve mahallemizdeki üniversite öğrencilerine bölgemizdeki iş insanları aracılığıyla burs verecek, muhtarlık olarak biz de onların eğitimlerine katkı sağlayacağız. Bunun için hazırlıklarımızı şimdiden yapmaya başladık ve görüştüğümüz firma sahiplerinin bu konuda sözünü aldık.

2024 Yerel seçimlerinde tüm muhtar adaylarına başarılar diler, seçimlerin halkımıza hayırlı olmasını dilerim.

Ömer İlhan

Fevzipaşa Mahallesi Muhtar Adayı

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bora Balcıoğlu, Sem Plastik Fabrikası İşçileriyle BuluştuÖnceki Haber

Bora Balcıoğlu, Sem Plastik Fabrikası İş...

Başkan Yılmaz seçim beyannamesini açıklıyorSonraki Haber

Başkan Yılmaz seçim beyannamesini açıklı...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel