Novart Mimarlık Bürosu açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Novart Mimarlık Bürosu açıldı
Abone ol
Silivri'nin Değirmenköy Fevzipaşa Mahallesi'nde Erhan Uslu ve Caner Kurnaz'a ait Mimarlık Bürosu'nun açılış töreni yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın açılış kurdelesini kestiği törene çok sayıda davetli katıldı.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Novart Mimarlık Bürosunun açılış töreni, kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Törenin ilk açılış konuşmasını Silivri Avcılık ve Atıcılık İhtisas Külübü (SAVAİSK) Başkanı Sezai Yeşilkurt yaptı. Yeşilkurt konuşmasında; "Güzel bir söz vardır, güzel hayat isteyen güzel insanlar biriktirirmiş. Görüyoruz ki kardeşlerim sizler gibi güzel insanlar biriktirmiş. Çok yoğun bir kalabalık var. Başarılı olacaklarından eminiz hepimiz. Bu vesileyle bugünü anlamlandıran sizlere tekrar teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. Belediye Başkanı Yılmaz konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Çok kıymetli hanımefendiler ve beyefendiler Erhan ve Caner kardeşimizin bu önemli anlamlı meslek hayatlarında belki de önemli bir dönüm noktası olacak iş yerlerinin açılışına hem iştirak ettiniz hem onların bu mutlu gününe ortak olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Sezai başkanımın da ifade ettiği gibi dostlarla, gönül dostlarıyla kalabalık bir açılış oluyor. Benim temennim ofisimizin her daim böyle kalabalık bu bereketli kazasız belasız hayırlı işlere imzalar atmanız. İnşallah yeriniz dar gelir. Mesai arkadaşlarınız az gelir. Yerleriniz genişler. Şubeleriniz olur. Daha fazla genç mühendise, mimara da iş verme imkanını yakalarsınız. Ben bu vesileyle bir kez daha yapacağınız işlerin, atacağınız imzaların hayırlı uğurlu olmasını ve ailelerinize yakınlarınıza da bu iş yerinin hayır bereket bol kazanç getirmesini temenni ediyor, meslek hayatınızda bir kez daha sizlere başarılar diliyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum.


Daha sonra Kuranı Kerim tilaveti ve dua okunması sonrasında program, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın kurdele kesmesiyle devam etti.
Törene çeşitli STK'ların ve siyasi partilerin başkanları, yöneticileri, mahalle muhtarları ve muhtar adayları ile çok sayıda davetli katılım sağladı.

 

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN YILMAZ TÖRENLERDEN ZİYARETLERE YOĞUN MESAİSİNİ SÜRDÜRÜYORÖnceki Haber

BAŞKAN YILMAZ TÖRENLERDEN ZİYARETLERE YO...

Antalya'da 4,7 büyüklüğünde deprem!Sonraki Haber

Antalya'da 4,7 büyüklüğünde deprem!

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel