Muhtar Adayı Başak Soydam Kaya'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü eğlencesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtar Adayı Başak Soydam Kaya'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü eğlencesi
Abone ol
Fevzipaşa Mahallesi Muhtar Adayı Başak Soydam Kaya, Değirmenköy Kapalı Pazar ve Etkinlik Alanında Kadınlar gününe özel bir program düzenledi. Müzikli eğlence programında davet edilen hanımefendilere çekilişle çeşitli hediyeler verildi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivri'nin Değirmenköy Fevzipaşa Mahallesi Muhtar Adayı Başak Soydam Kaya ve Azaları tarafından organize edilen müzikli eğlenceye, mahallenin birbirinden değerli hanımefendileri oldukça yoğun bir katılım gösterdi. İstiklal marşı ile başlayan programda konuşan Soydam Kaya şu ifadeleri kullandı;
"Böylesine soğuk bir havada bizleri onurlandırdınız, teveccühleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bu gecenin hazırlanmasında öncelikle değerli azam Semra Ulukan, kendisine teşekkür ediyorum.
Bizler muhtar adayı olarak siyasetin dışında kalmaya özen gösteriyoruz, ancak biliyoruz ki bizim yapabileceğimiz hizmetler için siyasetle iç içe olmak zorundayız. Dolayısıyla herkesle barışık, herkese ulaşabilen, kimlere dokunmak istiyorsak nerelere uzanmak istiyorsak ulaşabilen bir muhtar adayı olarak karşınızda duruyorum. O yüzden izninizle öncelikle bu geceye destek veren isimleri sizinle paylaşmak istiyorum. Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz ve değerli eşleri Ezgi Yılmaz, CHP Meclis Üyesi Adayımız Sayın Şenol Fidan ve Binnur Fidan, Esnaf Odası Başkanımız Sayn Nuray Koçer, Sayın Nurdan ve Adil Salman, Sayın Güneş ve Erşah Ören, Sayın Eda ve Olcay Tuncel, Ulukan Tarım Selçuk Ulukan, Sayın Özden Feyyaz Kılıç, Sayın Emine ve Hasan Soydam, Sayın Ayşe ve Mustafa Tezcan, Sayın Fatma ve Hakan Unat, Dilek ve Erkan Köse, Sayın Didem ve Caner Bulut, ve değerli eşim Lokman Kaya. Tekrar hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum ve Dünya Emekçi Kadınlar Günümüzü 8 Martımızı kutluyorum. Bu akşam doyasıya eğlenelim, kadının gücünü gösterelim. İnanıyorum ki kadın elinin değdiği her yer güzelleşir, her yer farklılaşır. Bizlerin söyleyecek sözü var, yapacak ve başaracak gücü var. Ben inanıyorum, sizlerin de inanmasını istiyorum. O yüzden 2024 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Fevzipaşa Mahallesi Muhtar Adayı olarak hepinizin desteklerini bekliyorum. Tekrar hoş geldiniz, iyi eğlenceler."

Davetli hanımefendilere hediyeler takdim edilmesi sonrasında, program müzikli eğlenceyle devam etti.

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YILMAZ HIZ KESMİYOR! HUZUREVİ İNŞAATINDA İLK HARÇ DÖKÜLDÜÖnceki Haber

YILMAZ HIZ KESMİYOR! HUZUREVİ İNŞAATINDA...

Ramazan'da tatlı ve pide tüketimi uyarısıSonraki Haber

Ramazan'da tatlı ve pide tüketimi uyarıs...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel