Mazot ve Gübre desteği listeleri askıda! Son tarih 25 Ekim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mazot ve Gübre desteği listeleri askıda! Son tarih 25 Ekim
Abone ol
Hububat üreticilerine 2022 yılında yapılacak olan mazot ve gübre desteği ile ilgili üretici icmali listeleri mutarlıklarda askıya çıktı. 25 Ekim 2022 tarihine kadar askıda olacağı bildirilen listelerin, bu tarihe kadar çiftçiler tarafından kontrol edilmeleri istendi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Değirmenköy Fevzi Paşa ve İsmet Paşa Mahalle Muhtarlıkları'ndan yapılan duyuruda, 2022 yılı mazot ve gübre desteği üretici icmali lstelerinin askıya çıkarıldığı belirtildi. Listelerin 25 Ekim 2022 Salı günü mesai bitimine kadar kontrol edilebileceği, bu tarihe kadar itiraz için müracaat edilebileceği ifade edildi.

Silivri İlçe Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Muhtarlıklara gönderilen yazıda;

" 20.10.2022 tarih ve 31.989 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlülüğe giren "2022 Yılında Yapılacak Destekler ve 2023 Yılında Uygulanacak Sertifikalı Tohum Desteğine İlişkin Karar" ve 2022/9 sayılı talimatı gereği 2022 Üretim Yılı Hububat Üreten Çiftçilere Mazot ve Gübre Alımında Kullanılmak Üzere, 2022 yılında başlatılacak destekleme ödemesi uygulama talimatı gereği başvuru varr ise mahallenize ait "2022 Yılı Mazot ve Gübre Desteği Üretici Detayında" askı icmali yazımız ekinde sunulmuştur. 

     Yazımız ekinde bulunan askıya çıkma ve askıdan inme tutanaklarının muhtar veya aza tarafından imzalanarak müdürlüğümüze teslim edilmesi, ayrıca ilgili tebliğe istinaden askının sona ereceği 25.10.2022 Salı günü mesai bitimine kadar çiftçilerimizin askı listelerini kontrol etmeleri ve icmallerde olabilecek yanlışlıklara ilişkin itirazlarını askı süresi içerisinde yazılı olarak müdürlüğümüze yapılması gerektiği hususunda çiftçilerimizin, Köyünüz/Mahalleniz yayım vasıtaları kullanılarak bilgilendirilmesi için,

     bilgilerinizi arz ederim. "

ifadeleri kullnıldı.

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kış aylarında D vitamini ihtiyacı artıyor!Önceki Haber

Kış aylarında D vitamini ihtiyacı artıyo...

Başkent Kültür Yolu Festivali’nde Ajda Pekkan Rüzgarı EstiSonraki Haber

Başkent Kültür Yolu Festivali’nde Ajda P...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel