Kaymakam Toğan, Değirmenköy'ü ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam Toğan, Değirmenköy'ü ziyaret etti
Abone ol
Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, vatandaşların arzu ve isteklerini yerinde dinlemek üzere Değirmenköy'e ziyarette bulundu.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivri'nin Değirmenköy Mahallesi bugün değerli bir üst düzey yetkiliyi ağırladı. Silivri Kaymakamı Sayın Tolga Toğan, vatandaşlarla sohbet etmek, taleplerini, arzu ve isteklerini yerinde dinlemek için mahalleye teşrif etti.

Toplantıya Değirmenköy Mahallesi Fevzi Paşa Muhtarı Şenol Köroğlu ve Değirmenköy İsmet Paşa Muhtarı Erkan Varol'da katıldı. Toplantıya katılanlar arasında Silivri İSKİ Şube Müdürü, Silivri İlçe Tarım Ve Orman Müdürü, Silivri İlçe Sağlık Müdürü, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü, Silivri Müftüsü, Silivri İlçe Jandarma Komutanı ve Gümüşyaka Karakol Komutanı'da vardı.

Saat 11.00'da Erdinç Kurulay'ın kahvehanesinda yapılan toplantıya Silivri İlçe Kurum Müdürleri ve yetkilileriyle birlikte katılan Kaymakam Toğan, mahalle halkı ile bir süre görüştükten sonra ayrıldı.

Değirmenköy Mahallesi Muhtarları Erkan Varol ve Şenol Köroğlu toplantıyı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı;

"Silivri Kaymakamımız Sayın Tolga TOĞAN, Silivri İlçe Jandarma Komutanı Sayın Talat DENİZ, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Zekeriya ARTAR, Silivri İski Şube Müdürü Sayın Berat ERKUŞ, Silivri ilçe Tarım ve Orman Müdürü Sayın Nuri ERTUĞRUL, Silivri İlçe Sağlık Müdürü Sayın Hasan İPEKOĞLU, Silivri Müftüsü Sayın İsa SAĞLAM, Gümüşyaka Karakol Komutanı Sayın Sıddık ÇETİN’in katılımları ile Değirmenköy’ümüze gelerek halkımız ile buluştu, vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dinledi, bilgilendirmeler yapıldı.Ardından Değirmenköy Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret etti.Sayın Kaymakamımıza ve Müdürlerimize mahallemize yaptıkları ziyaretlerden dolayı mahallemiz adına teşekkür ederiz."

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençler için ekonomi yaşlılar için iklim önemliÖnceki Haber

Gençler için ekonomi yaşlılar için iklim...

Binali Yıldırım COVID-19’a yakalandıSonraki Haber

Binali Yıldırım COVID-19’a yakalandı

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel