İhsan Ketancı BBP Silivri İlçe Başkanı, Ramiz Aksu Silivri Belediye Başkan A. Adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İhsan Ketancı BBP Silivri İlçe Başkanı, Ramiz Aksu Silivri Belediye Başkan A. Adayı oldu
Abone ol
BBP Silivri İlçe Başkanlığı görevini yardımcısı İhsan Ketancı’ya devreden Ramiz Aksu, Silivri Belediyesi Aday Adaylığını açıkladı. Aksu, ayrıca bundan sonra partisine İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak hizmet etmeye devam edecek.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

2024 Yerel Seçimlerinde Silivri Belediye Başkanlığı için Büyük Birlik Partisinden Aday Adaylığını açıklayan Ramiz Aksu, Silivri BBP İlçe Başkanlığı Binasında yapılan devir teslim töreniyle İlçe Başkanlığı görevini yardımcısı olan İhsan Ketancı’ya devretti. Ketancı, Silivri’nin yeni İlçe Başkanı olurken, Aksu ise bundan sonra BBP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütecek.

Aksu'ya, bayrağa sarılı Kur-an-ı Kerim ve Osmanlı Devlet Arması hediyesi

Görev devir teslim töreninde yeni İlçe Başkanı İhsan Ketancı’nın kendisine bayrakla sarılı Türkçe mealli Kuran-ı Kerim ve Osmanlı Devlet Arması hediye ettiği Ramiz Aksu, basın mensuplarına verilen kahvaltı sonrasında yaptığı konuşmada, İlçe Başkanlığını devretmek suretiyle siyaseti bırakmak istemesine rağmen, İl ve Parti Genel Merkezinin talebi üzerine siyasete İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenerek devam etme kararı aldığını ifade etti. Aksu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Yaklaşık sekiz yıldır partimizin Silivri İlçe Teşkilatının bayrağını taşıyoruz. Partimizin ilk kuruluşundan bugüne kadar, Silivri İlçe Teşkilatını kurduğumuz zaman İhsan Ketancı kardeşimiz de ilk kuruluşunda ailem ve üç beş arkadaşımdan birisiydi. 7-8 Yıldır İlçe Başkanlığı yapıyorum. Bu dönemde artık İlçe Başkanlığı yapmayacağımı İl ve Genel Merkeze bildirdim.” “…İl Başkanımızın yeni dönemde bizi yanında görmek istemesi üzerine biz de bu bayrağı partinin kuruluşunda bizimle birlikte görev alan İhsan kardeşime devrediyoruz. İnşallah Allah muvaffak eder. Bu bayrağın biz bugüne kadar, layık olduğu şekilde görevini yerine  getirdiğimize inanıyoruz. Şimdiden sonra da İhsan kardeşimizin çok daha ilerilere taşıyacağına inanıyorum, inancım tam.”

Aksu; “Silivri Belediye Başkanı Aday Adayıyım”

Seçimlere yaklaşıldıkça tüm partilerin Belediye Başkanlığı aday adaylarının açıklanmaya başladığını söyleyen Ramiz Aksu, Genel Merkez ve İl yönetiminin Silivri’de kendisini aday adayı görmek istediklerini belirtmeleri üzerine İl Teşkilatına aday adaylığı dosyasını verdiklerini ifade etti. Aksu; “Şu anda Silivri Belediyesi Başkanlığı aday adayıyım. Adaylık süreci ne olur, önümüzdeki günlerde göreceğiz. Adaylar belirlenecek. Tabi ki biz Cumhur İttifakının içindeyiz. Nasıl ki Ak Parti, Mhp aday adaylarını açıkladı, diğer partiler açıklayacak.”

Ketancı; BBP bu seçimde anahtar parti olacak

Önceki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cuhmur İttifakı tarafından Silivri’de Ak Parti’den aday açıklanması beklenirken Mhp’den aday açıklandığını söyleyen Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı İhsan Ketancı; “Bu seçimde neden Büyük Birlik Partisi olmasın?” dedi.

Bugün için Ak Parti ile Mhp arasında bir küskünlük olduğuna dikkat çeken Ketancı, Volkan Yılmaz’ın Silivri Belediye Başkanı seçildiği bir önceki seçimdeki gibi Ak Partinin Mhp’ye destek vermeyeceğini, küskünlerin olduğunu, Ak Parti kendi adayını gösterse Mhp’nin destek vermeyeceği bir ortamda BBP’nin anahtar parti olarak ortaya çıktığını iddia etti. Ketancı, İstanbul’un 39 ilçesinden 2 ilçenin BBP’ne verilme durumunun Genel Merkezde görüşüldüğünü hatırlatarak “Neden bir tanesi Silivri olmasın? Önceki seçimde Ak Parti adaylığı beklerken Mhp’den aday açıklandı. Bu seçimde niye BBP olmasın? Ondan, bu seçim Silivri’de BBP anahtar parti. Ki öyle olursa 4-5 tane ciddi adayımız var. Tabi bunların cevabı partiler adaylarını açıkladığı zaman şekillenecek.” İfadelerini kullandı.

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Araç kiralayanların tercihi benzinli!Önceki Haber

Araç kiralayanların tercihi benzinli!

İstanbul’da 83 bin çocuk faydalanacakSonraki Haber

İstanbul’da 83 bin çocuk faydalanacak

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel