Fevzipaşa İlkokulu’nda mezuniyet sevinci

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fevzipaşa İlkokulu’nda mezuniyet sevinci
Abone ol
Silivri'nin Değirmenköy Fevzipaşa İlkokulu son sınıf öğrencileri, düzenlenen mezuniyet programında veliler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okulun bahçesinde gerçekleştirilen programda 4. Sınıf öğrencilerinin gösterileri, izleyicilerden ve velilerden büyük alkış aldı.
ÇORLU YILDIZ DİZEL

Fevzipaşa İlkokulu 4-a, 4-b ve 4-d sınıfları öğrencileri ilkokulu bitirmenin heyecanını düzenledikleri bir mezuniyet töreniyle taçlandırdı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan tören, öğrencilerin çeşitli gösteriler ve oyunlarıyla devam etti. Programda 4-a sınıf öğretmeni Gözde Demir, 4-b sınıf öğretmeni Rabia Betül Taş Aladağ ve 4-d sınıf öğretmeni Mehmet Esen öğrencileriyle birlikte hazır bulundu.

Akbaba; “Her mezuniyet yeni başlangıçları doğurur”

Programın başında bir konuşma yapan Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Serkan Akbaba mezun olan öğrencileri ve velilerini tebrik etti. Akbaba, mezuniyet hatırası olması açısından “En iyisi” adlı şiirden bir dörtlük okudu. Akbaba konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“Kıymetli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz, 2023 - 2024 eğitim öğretim yılımızın mezuniyet programı için burada toplanmış bulunmaktayız.

Her mezuniyet yeni başlangıçları doğurur ve bu yeni başlangıçlar da umarım gönlünüzce olur. Öğrencilerimizin ilgi, kabiliyetleri, merakları ve araştırma özellikleri devam ettikleri sürece başarılı olmamaları için herhangi bir neden yoktur.

Onlara kısa bir dörtlükle seslenmek istiyorum. Çok sevdiğim “En iyisi” diye bir şiir vardı. O şiir şu anda tam mezuniyet hatırası gibi olsun.

Hepimiz kaptan olamayız, tayfa da olmak mecburiyetindeyiz.

Dünyada her şey için, herkes için bir şey var. Yapabileceğimiz iş sizin en yakınızdaki işiniz olsun.

Cadde olamıyorsanız patika olun.

Güneş olamıyorsanız yıldız olun.

Kazanmak veya kaybetmek ölçü değildir.

Her ne olacak iseniz en iyisi olun.

Ve en önemlisi iyi insan olun.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum çocuklar. Mezuniyetinizi tebrik ediyorum. Kıymetli verilerimiz sizlerin de evlatlarınızın bahtları açık olsun inşallah.”

Mezuniyet töreni, öğrencilerin oyunları ve gösterileriyle devam ederken bir taraftan da fotoğraf ve video çekimleriyle mutlu anlar kayıt altına alındı. Törende öğrenciler, artık adet haline gelen kep fırlatma ritüelini de yerine getirmeyi ihmal etmediler.

Öğrenci velileri ve öğretmenlerinin de iştirak ettiği oyunlarla birlikte tören sona erdi.

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu illerde hava sıcaklığı 40 dereceyi aşacakÖnceki Haber

Bu illerde hava sıcaklığı 40 dereceyi aş...

CHP’li vekilden TMO’ya buğday tarlasından tepkiSonraki Haber

CHP’li vekilden TMO’ya buğday tarlasında...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel