Fenomen taksici Hamdi, Silivri'de köpek barınağını ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenomen taksici Hamdi, Silivri'de köpek barınağını ziyaret etti
Abone ol
İstanbul'un fenomen taksicisi Hamdullah Bal, Silivri'de 400 köpek ve 100 kedinin olduğu barınağı ziyaret ederek kedi-köpek maması dağıttı.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Eski Çanta Mahallesi'nde bulunan Alpaslan Doğal Yaşam Barınağı'nı, takipçileri ve Silivrili oyuncu Gökhan Öner ile birlikte ziyaret eden fenomen taksici Hamdullah Bal, barınaktaki köpek ve kedilere 300 kilo kuru mama ve 150 kutu yaş mama dağıttı.

Gazetecilere açıklama yapan "Taksici Hamdi" olarak bilinen 26 yaşındaki Hamdullah Bal, ''Ben İstanbul'da bir taksiciyim. Zaten birçok insan tanıyor bizi. Videolar çekiyorum taksinin içinde. Binlerce takipçi ve milyonlarca izleyicim var. Topluma bir şeyler katmak istiyorum. Bunu değerlendirmek istiyorum. Günümü sokak hayvanlarıyla geçirmek istiyorum. Ufak da olsa onlara bir desteğim olsun istiyorum. Hem beni izleyen insanlar bunu görmüş olacak. Onlar da bugün yarın sokakta gördüğü hayvanlar için bir kap yemek bırakacak su bırakacak. Bugünkü buradaki amacım budur. Sosyal medyada beni takip eden takipçilerimize, buradaki sokak hayvanlarını göstermek. Hava soğuk ve sokaklarda hayvanlar var. Gerçekten onlara bir desteğimiz olsun istiyorum. Sosyal medyada bu etkinliği oluşturmak istiyorum. Bunun için Silivri'ye geldim. Silivri'yi tercih ettim, çünkü Silivri'de çok fazla sokak hayvanları var. Bugün de buradaki barınağa geldik. Sokak hayvanlarıyla vakit geçireceğiz" dedi.

Oyuncu Gökhan Öner, açıklamasında şunları söyledi; "Hamdi benim İstanbul'dan çok yakın arkadaşım. Bana bu projesini anlattığında buradaki hayvan barınağından bahsettim. Kendisi bizleri kırmayarak buraya kadar geldi. İçerideki köpeklerin şöyle bir özelliği var. Hepsi şiddet görmüş, sokağa atılmış hayvanlar ama buradaki köpeklere bakan Abdülkerim ağabey o kadar güzel bakıyor ki içerideki beslenmeleri ve sağlıkları iyi. Sadece sevgiye ihtiyaçları var. Bugün Hamdi Bey ve ekibi sağ olsun bizleri yalnız bırakmayarak buraya gelerek sevgilerini gösterdi."

Kaynak: Uğur Samet Avcı

Başar Turizm

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SİLİVRİLİ ÖĞRENCİLERE BUDAMA EĞİTİMİÖnceki Haber

SİLİVRİLİ ÖĞRENCİLERE BUDAMA EĞİTİMİ

BAŞKAN YILMAZ: "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"Sonraki Haber

BAŞKAN YILMAZ: "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel