Erdoğan Albayrak Mazbatasını aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan Albayrak Mazbatasını aldı
Abone ol
Silivri’nin MHP Değirmenköy Mahalle Başkanı Erdoğan Albayrak oldu. MHP Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Erdoğan tarafından ataması yapılan Erdoğan Albayrak mazbatayı alarak göreve başladı.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Milliyetçi Hareket Partisi Değirmenköy Mahalle Yönetim Ofisinde gerçekleşen Mazbata töreninde, MHP İlçe Başkan Yard. Zeynel Abidin Erdoğan, atamasını yaptığı Erdoğan Albayrak’a Mahalle Başkanlığı görevini verdi. Törene MHP İlçe Başkan Yard. Hakan Arcan, MHP Silivri İlçe Yöneticileri Rafet Arslan ve Tayfun Köroğlu ile partililer katıldı. Değirmenköy Gölet Koop. Başkanı Abdurrahman Şen de törene teşrif eden davetliler arasındaydı.

Bu bir bayrak yarışıdır

Mazbata töreninde konuşan MHP Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Erdoğan, önceki başkandan boşalan Mahalle Başkanlığına İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın tensibiyle bundan sonra Erdoğan Albayrak’ın atandığını belirterek şu iadeleri kullandı;

“İlk Mahalle Başkanı Erol Gündüz, sonra Yüksel Dilek, Engin Erduran, Atilla İşcan, Ergin İşler, Murat Çılgın, Ünal Uzun ve şimdi de bu kutlu davanın bayrağını Erdoğan Albayrak taşıyacak. Bu bir bayrak yarışıdır. Malumunuz önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimlere Mahale Başkanı Erdoğan Başkanın başkanlığında gireceğiz.Buradaki amacımız, Milliyetçi Hareket Partisinin mevcut Belediye Başkanlığını tekrar kazanmak ve Değirmenköy’de birinci parti çıkmak. Bunun için çalışacağız.

Değirmenköy gündeminde arsa satışı var

Törende Silivri Belediyesi’nin satışa çıkardığı Değirmenköy’deki sanayi sitesi imarlı arsa konusuna da değinen Zeynel Abidin Albayrak, arsanın Milli Emlak’a ait olup birilerinin almaya çalıştığı anda Belediye tarafından farkedildiğini, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın gayretleri sonunda 15 Milyon lira civarında bir parayla Belediyenin uhdesine kazandırıldığını söyledi.

Volkan Başkanı tebrik etmek lazım

Satılacak olan sanayi sitesi imarlı arsanın geliriyle mevcut sanayi esnafı için ayrılan alana yeni sanayi dükkanları yapılacağını ifade eden Erdoğan, satışı yapılacak olan arsaya da yalnızca sanayi sitesi vasfında dükkanlar yapılabileceğini, başka hiçbir şekilde değerlendirmenin söz konusu olmadığının altını çizdi. Arsanın yaklaşık olarak 78 milyon lira bedelle ihaleye çıkacağını, ancak daha yüksek fiyata satılabileceğini beklediklerini söyleyen Erdoğan, buradan elde edilecek olan gelir ile mevcut esnaf için ayrılan alana yeni dükkanların yapılarak esnafa teslim edileceğini ifade etti. Zeynel Abidin Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Bence burada Volkan Başkanı tebrik etmek lazım. Burası belde belediyesi iken, bu arsa çok cüzi paralara Milli Emlak’tan alınabilirdi. Şu anda burasını Belediye Başkanı almasaydı gelip başka birileri alsaydı oradaki insanlar daha da zor duruma düşerdi. Ama şimdi deniyor ki; “Volkan Yılmaz köylünün yerini satıyor” Burası zaten köylünün değildi, Hazinenin yeriydi. Ama Değirmenköy’ün içinde güzel bir yer. Volkan Yılmaz burasını Hazineden alarak buradaki esnafları da mağdur etmeyecek.”

Çok çalışkan bir Belediye Başkanımız var

Silivri'nin Değirmenköy gibi bir çok büyük mahallesi olduğunu söyleyen Erdoğan göreve geldiklerinde hiç girilmeyen sokakların bulunduğunu hatırlatarak, Volkan Yılmaz döneminde altyapı şalışmalarına önem verildiğini asfalt, bordür gibi yol çalışmalarının hız kazandığını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü; "Çok çalışkan bir Belediye Başkanımız var, bu bizim için övünç kaynağıdır. Bugün eğer MHP Belediyeciliğinden, üretken sosyal Belediyecilikten örnek verseler Türkiye'de Volkan Yılmaz'ı verirler." 

 

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Değirmenköy Lisesi ile İAÜ arasında eğitim protokolüÖnceki Haber

Değirmenköy Lisesi ile İAÜ arasında eğit...

Enflasyon rakamları açıklandıSonraki Haber

Enflasyon rakamları açıklandı

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel