Edirne gezisi kayıtları için son günler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirne gezisi kayıtları için son günler
Abone ol
16-17 Nisan 2022 tarihlerinde Silivri Belediyesi'nin organize ettiği Edirne gezisine kayıtlar için zaman daralıyor. Bu hafta son kayıtların alınacağı program için Değirmenköy katılımcılarına 16 Nisan Cumartesi günü tahsis edildi. Geziye katılmak için de gerekli olan bazı şartlar var.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivri Belediyesi'nin, "KADINLARIMIZLA SERHAT ŞEHRİ EDİRNE'Yİ GEZİYORUZ" sloganıyla tanıttığı gezi programı için başvurularda son günlere girildi. Katılımcı sayısının kontenjanla sınırlı olduğu gezi programına, 16 Nisan Cumartesi günü Silivri merkez, 17 Nisan Pazar günü de köyler ve mahalleler iştirak edecek. Yalnızca kadınların katılabileceği gezi programı için katılımcıların bazı şartları sağlaması gerektiği bildirildi.

16-17 NİSAN EDİRNE GEZİSİ KATILIM ŞARTLARI

1. Başvurular T.C. kimlik numarası ile mahalle muhtarlıklarımızdan, Kültür Mekezinden şahsen yapılacaktır.

2. Edirne Kültür Gezisine sadece kadınlarımız katılacaktır.

3. Turlara katılabilmek için Silivri ilçesinde ikamet etmek zorunludur.

4. Nüfus cüzdanında T.C. kimlik numarası olmayanlar turlara kayıt yaptıramaz.

5. 0-10 yaş arası çocuklar turlara kabul edilemez. 11-18 yaş arası çocuklarımızın (2011 ve öncesi doğumlu) yanında ebeveynlerinden en az biri olmak zorundadır.

6.  Başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilir.

7. Kültür turuna katılmak için başvuru yapmış olan vatandaşlara gezi tarihinden bir (1) gün önce hatırlatma mesajı atılacaktır.

8. Tur boyunca her hizmetten yaralanmak isteyen vatandaşların belirtilen saatte toplanma yerinde olmaları gerekmektedir. Geciken vatandaşlar için Silivri Belediyesi sorumluluk almaz.

9. Tura katılacak vatandaşların hava koşullarını göz önüne alarak; yanlarına yağmurluk, şapka, şemsiye alması tavsiye edilir.

10. Ulaşım karayolu ile yapılacağı için vatandaşların araç tutmasına karşı tedbirli gelmeleri tavsiye edilir.

11. Gezi sırasında vatandaşlar kişisel eşyalarını yanlarından ayırmamalıdırlar. Oluşabilecek kaybolma /çalınma durumlarından dolayı Silivri Belediyesi sorumlu tutulamaz.

12. Tur programı Silivri Belediyesi tarafından yapılır. Gezi esnasında taleplere bağlı olarak program değiştirilemez.

13. Gezi programına bağlı olarak bazı yerlere otobüs girememektedir. Vatandaşlar bu durumda rehberin yönlendirmesiyle hareket etmelidir.

14. Silivri Belediyesi hava ve yol koşullarından doğabilecek olumsuz durumlarda, tur programında değişiklikler yapabilir.

 

Silivri Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Edirne Kültür Gezisi Programı ayrıntılarını Mahalle Muhtarlıklarına gönderdi. Değirmenköy Fevzi Paşa Mahallesi Muhtar'ı Şenol Köroğlu'ndan edindiğimiz bilgilere göre Program akışı şu şekilde olacak;



1. Hareket Saati / Yeri: Saat 11:00 Silivri'den hareket. (Silivri Merkezden ilçe spor stadı otoparkından - mahallelerde muhtarlık önü, Mahalle Meydanı.)

2. Varış Saati / Yeri: Saat 13:30 Edirne'ye varış.

3. Gezi Programı. Saat 14:00 - 19:00 arası Edirne'ye varıldığında, yüklenici tarafından temin edilen kokartlı rehber eşliğinde gezi hareketi. (Selimiye Camii, Selimiye Arastası, Bedesten, Üç Şerefeli Camii, Kale İçi, Tarihi Alipaşa Çarşısı, El Sanatları Mağazaları, ile idarenin uygun gördüğü diğer tarihi ve turistik yerlere ve Edirne Merkez'inde serbest zaman.) Saat 19:30 Tarihi Meriç Köprüsü'ne rehber ve araçlarla hareket. Saat 19:53 Meriç Kıyısı Lalezar Restoran İftar Yemeği. Serbest zaman (İftar yemeği belediyemiz tarafından karşılanacaktır.) Saat 22:00 Meriç'ten araçlarla Selimiye Camii Serbest Zaman, Teravih namazı sonrası, Silivri'den kalkış noktalarına hareket.

4.Gezilecek yerler. (Gezi programında idarece uygun görülen güzergah değişiklikleri yüklenici tarafından uygulanır.) Selimiye Camii, Selimiye Arastası, Bedesten, Üç Şerefeli Camii, Kale İçi, Tarihi Alipaşa Çarşısı, El Sanatları Mağazaları ile Tarihi Meriç Köprüsü ve Edirne Merkezi gezi yerleridir. Edirne gezi programı kapsamında bir araç için Silivri - Edirne / Edirne - Silivri gidiş-dönüş 400 (+-%10) km öngörülmektedir.



 

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nilüferli şampiyonlar kupalarını aldıÖnceki Haber

Nilüferli şampiyonlar kupalarını aldı

Oruç tutarken sağlıkla kilo verebilirsinizSonraki Haber

Oruç tutarken sağlıkla kilo verebilirsin...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel