Duru, “Ne yazık ki sesimizi duyan yok!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Duru, “Ne yazık ki sesimizi duyan yok!”
Abone ol
Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, sosyal medya sayfası üzerinden, ‘Kulübün çektiği sıkıntıları sizlerle paylaştık ama gördük ki, biz sadece konuşuyoruz” dedi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, sosyal medya sayfası üzerinden şu ifadelere yer verdi;

”Çok kıymetli Silivrispor sevdalıları; yaklaşık 15 aydır bizler büyük bir gurur ve onurla ve aynı zamanda özveriyle kulübümüzün yönetim kurulu görevini yürütüyoruz. Zaman zaman kişisel açıklamalarımızda ve basın aracılığıyla çekmiş olduğumuz sıkıntıları sizlerle paylaştık ama ve lakin gördük ki biz sadece konuşuyoruz.

Karşımızda duyan yok. Herkes çok iyi bilsinki; Silivri Spor kulübü bizim menfaat ya da konfor alanlarımız değil, aksine çok büyük fedakarlıklarda bulunduğumuz, sorumluluğumuzu kendimizi çok ama çok zorlayarak yerine getirmeye çalıştığımız, Silivri’nin en büyük sivil toplum örgütü ve en büyük markasıdır. Görüyor ve anlıyoruz ki bizler sorunlarımızı ve yaşadığımız zorlukları paylaştıkça üç maymun oynanmaya devam ediyor. 

Bizi duymuyorlar. Allah aşkına söyleyin bir sivil toplum örgütünde hem cebinizde ne varsa vereceksiniz , hem eleştiri alacaksınız , hem dilenci konumuna düşürüleceksiniz. Bu bizlere reva değil. Bizler kendimiz için hiçbir şey istemiyoruz. Bu ilçenin kulübünü daha iyi yerlere getirebilmek için, belki profesyonel lige tekrar çıkartabilmek için paylaşımlarda bulunuyoruz.

Şimdi soruyorum ; Silivri’nin çok kıymetli yöneticileri neden bizlerin sesini duymuyorsunuz ? Görevi bırakmamızı mı istiyorsunuz ? Eğer bizim görevi bırakmamız sizin kulübe daha fazla sahip çıkmanıza ve katkı sunmanıza sebep olacaksa, hiç düşünmeden bunu yaparız. Kulübümüzün elinde hiçbir geliri yok ,federasyon ayağından da gelen hiçbir geliri yok.

Daha önceki yıllarda otogar ve otopark gelirleri vardı ,federasyon gelirleri vardı ,iddaa gelirleri vardı. Şimdi bunların hiçbiri yok. 

LÜTFEN! biz sizden dilenmiyoruz . Kendimiz için hiçbir şey istemiyoruz kulüp için istiyoruz . Bu yönetimden rahatsızsanız ve bunun için kulübe destek vermiyorsanız biz bu kulübün önünü açalım ve görevi devir edelim. Çünkü bu böyle devam edemez.

Geçen yıl 2.600.000 TL bağış yaptık, bu yıl üç ayda yaptığımız bağış 1.500.000 TL. Bu nereye kadar devam edecek ? Yazık değil mi, hep bizler mi cebimizden vererek bu kulübü ayakta tutacağız ? Bizler tüm çıplaklığıyla yaşadıklarımızı sizlerle paylaştık. Eğer bu kulübe aylık destekler verilmeyecekse ve biz bu desteğin adını, rakamını bilmeyeceksek bütçemizi nasıl hesaplayacağız? Her ay cebimizden ne kadar ilave yapacağımızı bilmek istiyoruz artık.. Daha fazla götüremeyiz. Kamuoyuna ve Silivrispor sevdalılarına saygıyla duyuruyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Silivri Mozaik Haber - Adnan Yıldırım

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yılmaz: "Göreve geldiğimizde TÜRAM'ın yerinde yeller esiyordu"Önceki Haber

Başkan Yılmaz: "Göreve geldiğimizde TÜRA...

Silivri'de elektrik kesintisi olacak yerlerSonraki Haber

Silivri'de elektrik kesintisi olacak yer...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel