DEĞİRMENKÖYLÜ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEĞİRMENKÖYLÜ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI
Abone ol
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için, Silivri Belediye Meclis Adayı olarak isimleri açıklanan Değirmenköylü siyasetçileri bu haberimizde okurlarımız için derledik.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Kısa süre önce açıklanan, 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde siyasi partilerin Belediye Meclis Üyesi Adayları arasında Değirmenköy’lü olarak şu isimler bulunuyor;

SİBEL AYDIN IŞIKÖNDEŞ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday listesinde 2. sırada ismi bulunan Sibel Aydın Işıköndeş, Değirmenköy kökenli bir aileden olup Silivri’de ikamet etmektedir. 1990 yılında doğan Işıköndeş Üniversite mezunu, mesleği mimarlık. Halen Silivri’de mimarlık bürosu bulunuyor, evli ve bir çocuk annesi. Altı yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi olan Sibel Aydın Işıköndeş, bugüne kadar partide önemli görevlerde bulundu.

ŞENOL FİDAN

Diğer bir Değirmenköylü Belediye Meclis Üyesi Adayı Şenol Fidan. 1969 yılında Silivri’de doğdu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday listesinde Fidan’ın ismi 11. Sırada bulunmaktadır. Lise mezunu, mesleği çiftçi ve emekli. Evli ve 2 çocuk babası olan Şenol Fidan, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ilk kez Değirmenköy’ün belde olduğu yıllarda üye oldu ve sonraki yıllarda parti yönetiminde Silivri İlçe Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulundu.

TAYFUN KÖROĞLU

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday listesinde 12. sırada ismi bulunan Tayfun Köroğlu partinin genç isimlerinden. 1990 yılında Değirmenköy’de doğdu. Silivri Değirmenköy’de inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın Yönetim Kurulu Başkanı olan Köroğlu üniversite mezunu, mesleği ise Gemi Mühendisi, evli ve bir çocuk babası. Partide yaklaşık olarak altı yıldır üyeliği bulunan Tayfun Köroğlu, iki dönem Silivri İlçe Yönetim Kurulu üyesi oldu.

BARIŞ SOYDAM

İyi Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday listesinde 14. sırada ismi bulunan Barış Soydam’ın doğum yılı 2003, üniversite mezunu, mesleği serbest meslek ve evli. Bir yıldır parti üyeliği bulunan Soydam, yakın zamanda Silivri İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Hasan Bircan / Ay Türk Haber

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bora Balcıoğlu, Kavaklı'da Mahalle Konakları Projesini AnlattıÖnceki Haber

Bora Balcıoğlu, Kavaklı'da Mahalle Konak...

Bora Balcıoğlu, Seluz Esans ve Aroma İşçileriyle BuluştuSonraki Haber

Bora Balcıoğlu, Seluz Esans ve Aroma İşç...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel