Değirmenköy’de Sokak Lezzetleri sevenler için Cadde Kokoreç

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Değirmenköy’de Sokak Lezzetleri sevenler için Cadde Kokoreç
Abone ol
Bir şehre girildiğinde genellikle bizi o şehrin sokak lezzetleri karşılar. Acıkmasak bile kokusuna ve çekiciliğine dayanamadığımız ekmek arası köfte, sucuk ekmek ve kokoreç gibi yemekler, hele hele tutkunlar için bilhassa aranan lezzetler olabiliyor. İşte Değirmenköy’e gelindiğinde, sizi ilk karşılayan bu leziz yiyecekler, hemen köşe başında sizi bekliyor. Mekanın adı Cadde Kokoreç.
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Bu bir tanıtımdır.

İstanbul’un Avrupa yakasını Tekirdağ İline bağlayan Silivri İlçesine bağlı Değirmenköy, nüfusunun hızla artmasına paralel olarak yemek kültürünün çeşitlenmesi ve gelişmesine de sahne oluyor. Şehrin girişinde misafirleri ilk karşılayan mekanlardan biri olan Cadde Kokoreç, sokak lezzetlerinden kokoreçin, sucuğun ve köftenin en leziz haliyle servis edildiği yerlerden.

Trakya’nın Lezzeti başkadır

Değirmenköy halkından Veli Çilci’nin işlettiği “Cadde Kokoreç Sucuk ve Köfte Salonu”, Trakyanın meralarında yetişen hayvanların etinden elde edilen lezzetli yemekleri müşterilerine sunuyor. Konu et olunca gıda güvenliği halkımız tarafından çok önemsendiğinden, işletme yemeklerde kullandığı eti bölge çiftliklerinden görerek ve güvenerek temin ediyor. Kokoreç için kullanılan malzeme de “Helal Gıda” sertifikalı ve lisanslı markalardan seçilmiş.

Hijyen ve lezzet bir arada

Bir yemeğin lezzeti kadar yemek yenilen ve yemek hazırlanılan ortamın da önemli olduğuna inanan işletme, müşterilerine özenle tertemiz ve hijyenik bir ortamda hazırlanan lezzetli yemeklerini, Değirmenköy’ün E-5 karayoluna ve giriş kapısına hakim bir mekanda servis ediyor. Adını, Değirmenköy’ü Çerkezköy’e bağlayan Gölet Caddesi’nden alan Cadde Kokoreç, park sorunu olmayan ve herkesin kolayca bulabileceği bir konumda olması hasebiyle de tercih edilen mekanlar arasında.

Tarihi İpek Yolu olan E-5 karayolunun yolcularının gelip geçerken hem bir nefes mola vermek, hem de çok sevdikleri köftenin, sucuk ekmeğin ve kokorecin vazgeçilmez lezzetiyle karınlarını doyurmak istemeleri halinde, Cadde Kokoreç mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir adres.

Mekanın adresi; Değirmenköy Fevzi Paşa Mahallesi, Gölet Yolu Caddesi, No: 37 / A (E-5 Trafik ışıkları karşısı) Silivri – İstanbul

Telefon / WhatsApp ile iletişim ve adres tarifi için 0542 287 97 38 nolu hattı kulanabilir, rezervasyon yaptırabilirsiniz.

CADDE YEMEK SALONU

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremzede öğrencilere karşı sabırlı, anlayışlı ve güven verici olunmalıÖnceki Haber

Depremzede öğrencilere karşı sabırlı, an...

Hatay’da 6,4 ve 5,8’lik ikiz deprem! AFAD’dan ’sahilden uzaklaşın’ uyarısı!Sonraki Haber

Hatay’da 6,4 ve 5,8’lik ikiz deprem! AFA...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel