Değirmenköy Spor, Ümit Çelik ile ilk maçına hazırlanıyor…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Değirmenköy Spor, Ümit Çelik ile ilk maçına hazırlanıyor…
Abone ol
Değirmenköy Spor, bu hafta pazar günü Tepecik Anadolu Spor ile oynayacak. Güzelce Stadı’nda oynanacak maç, yeni Teknik Direktör Ümit Çelik’in kadroda olduğu ilk resmi maç olacak.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

10 Nisan Pazar günü, saat 15:00 te Tepecik Anadolu Spor ile Değirmenköy 1963 Spor, Güzelce Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maçın hakemleri; orta hakem İsmail Mece, 1. yardımcı hakem Doğan Nişancı ve 2.yardımcı hakem Talha Kayar olacak.

Bu haftaki maçta, Değirmenköy Spor takımının başında kadroya yeni dahil olan Teknik Direktör Ümit Çelik var. Futbolcular pazar günü yapılacak müsabaka için, Ümit hocayla  birlikte antremanlarını sürdürüyorlar.

Ümit Çelik, 1991 ve 2004 yılları arasında profesyonel olarak Keşan Spor, Tekirdağ Spor, Kırklareli Spor, Pendik Spor, Zeytinburnu Spor takımlarında futbol oynadı. Daha önce de amatör olarak Ergene Velimeşe Spor, Malkara Spor ve Çanta Spor Kulüplerinde futbol deneyimi yaşadı.

Çelik, 1991 yılından önce ilk olarak Malkara Doğan Gençler Gücü ve Tarım İl Müdürlüğü’nde Bal Ligi’nde (o zamanlar) yetişti. 1999 yılında Kırklareli Spor’da şampiyonluk gördü. 2001 yılında Zeytinburnu Sporda ve yine 2002 yılında da Pendik Sporda şampiyonluk yaşadı. Yani toplam 3 sene, şampiyon olarak 3. Lig’den 2. Lige çıkan takımlarda oynadı.

Bu zamana kadar futbol hayatına birçok başarılar sığdıran Ümit Çelik, 2013 yılında Çorlu Gençler Birliği’nde yardımcı antrenör olarak göreve başladı. O sene takım Tekirdağ bölge şampiyonu oldu. Daha sonra Play Of’ta oynayan takımı, Tekirdağ Spor’u 2-0 yenerek Bal ligi’ne çıktı.

Bundan sonra Çorlu Gençler Birliği’nden ayrılan Çelik, Ergene Velimeşe Spor’a Teknik Direktör olarak transfer oldu. 1 yıl orada görev yaptı. Ayrılarak Muratlı Belediye Spor’a geçti. Sonra da, tekrar Çorlu Gençlerbirliği Spor’a geçti. Sonra Ergene Ulaş Spor, Aşağı Sevindikli Spor, tekrar Muratlı Spor ve daha sonra 2007 yılında Kapaklı Spor’a Süper Amatör Lig şampiyonluğu kazandırdı. Kapaklı Spor’dan sonra, sırasıyla Sağlamtaş Spor, Çorlu Spor ve Tekirdağ Spor’da görev yapan Ümit Hoca 3. Lig de iken Maç analizi sorumlusu olarak ta çalıştı. En son Çorlu Vatan Spor Kulübü’nde görevde bulunduktan sonra, bugün de Değirmenköy Spor Kulübünün başına Teknik Direktör olarak geldi.

Ümit Çelik, kendisiyle yaptığımız görüşmede, “Bu arada Velimeşe spor da 1 tane mağlubiyet aldık 2. Olduk, Çorlu Gençler’de hiç mağlubiyetimiz yoktu. Play Of’ta kaybettik. Kapaklı Spor’da 2017 de Tekirdağ bölgesi Şampiyonu olduk.” İfadelerini kullandı

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Orucunu Sincan’da AçtıÖnceki Haber

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet...

Büyükşehir’den gece boyu temizlik mesaisiSonraki Haber

Büyükşehir’den gece boyu temizlik mesais...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel