Değirmenköy Spor rüzgar gibi esti...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Değirmenköy Spor rüzgar gibi esti...
Abone ol
Bugün Değirmenköy Stadı'nda Futbol şöleni vardı. Aynı gün 3 müsabakanın oynandığı Değirmenköy Stadı'nda, saat 15:00'te Değirmenköy Spor ile Bolluca Spor karşı karşıya geldi. Doksan dakikanın sonunda gülen takım Değirmenköy Spor oldu.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

TFF.1. Amatör Lig 3. grup 6. hafta maçlarından, Değirmenköy Spor - Bolluca Spor maçı ile Gümüşyaka Spor - Tepecik Anadolu maçı ve 2. Amatör Lig 2. Grup maçlarından Fener Köy Spor - Oklalı Spor maçı olmak üzere 3 müsabaka bugün (16 Nisan 2022 Cumartesi) Değirmenköy Stadı'nda oynandı.

Saat 13:00' te oynanan Gümüşyaka Spor - Tepecik Spor maçını, Gümüşyaka Spor 5-0 gibi ezici bir üstünlükle kazandı.

Saat 15:00' te ise, ev sahibi takım Değirmenköy 1963 Spor, Bolluca Spor ile karşı karşıya geldi. İlk yarı da Bolluca Spor takımı, kırmızı kart nedeniyle bir kişi eksilerek oyuncu sayısı 10 kişiye düştü. Taraftarlarından yoğun destek ve sevgi seline boğulan Değirmenköy Spor, ilk yarıyı 1-1 berabere bitirse de, ikinci yarı da performansını arttırarak rakibine 3-1 üstünlük sağlamayı başardı. Değimenköy Spor'un İlk golünü Volkan, ikinci golünü Uğur, üçüncü golünü de Şeref Karaçoban attı.

Kulüp Başkanı İsmail Gültekin, maçı değerlendirmesinde "rakibimiz maçta çok güzel savunma yaptı, direnç gösterdi. İlk golü biz, ikinci golü rakip takım buldu. Kırmızı kart nedeniyle 10 kişi kaldılar kapandı rakibimiz, rakibimizi açmak çok zor oldu. Dakika 85'te 2. ve son dakikalarda 3. golü bulduk. Ben takımımızın şampiyon olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

2. Amatör Lig 2. Grup maçlarından Fener Köy Spor - Oklalı Spor maçı, bu haber hazırlanırken devam ediyordu.

 

Değirmenköy Spor - Bolluca Spor maçı, Ay Türk Haber YouTube kanalından yayınlanacaktır.

 

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Tedavi Edilmeyen Saman Nezlesi Başka Hastalıklara Zemin HazırlıyorÖnceki Haber

Tedavi Edilmeyen Saman Nezlesi Başka Has...

Başkan Soyer küçük sporcularla buluştuSonraki Haber

Başkan Soyer küçük sporcularla buluştu

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel