Değirmenköy - B.Çavuşlu yol yapımında sona doğru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Değirmenköy - B.Çavuşlu yol yapımında sona doğru
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)' nin kısa süre önce yapımına başladığı Değirmenköy - B.Çavuşlu yolunun bozuk bölümünün tamirinde sona yaklaşılıyor. Vatandaşların dört gözle beklediği yol tamirinin çok az bir kısmının kadığı ve çalışmaların devam ettiği gözlendi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivri'nin Değirmenköy Mahallesi'nde bulunan, mahalleyi B.Çavuşlu ve Çerkezköy'e bağlayan karayolunun aşırı bir şekilde bozuk olması nedeniyle, 2022 yılı Nisan ayında bir bölümü İBB tarafından yapılmış, ancak 1000 merteye yakın bir kısmı ise yarım bırakılmıştı. Vatandaşlar tarafından sabırla beklenen yol tamirinin tamamlanmasına ise kısa süre önce başlanmıştı. Değirmenköy'ü B.Çavuşlu'ya ve Çerkezköy'e bağlayan, ağır vasıtaların da yoğun olarak kullandığı karayolu, bozuk olması sebebiyle vatandaşlar tarafından sık sık eleştirilere konu oluyordu.

Bugün ise yol tamirinin tamamlanmakta olduğunun görülmesi, yolu çok kullanan sürücüler tarafından sevinçle karşılandı. Zira iki tarafı yenilenen yolun, ortasında kalan bir bölümünün kullanışsız olması, yetkilileri olumsuz eleştirilere maruz bırakıyordu.

SIRA TARLA YOLLARINA GELECEK Mİ?

Araçların bozuk yollar sebebiyle yıpranması ve buna bağlı arızaların artması, araç sahiplerini ekonomik olarak sıkıntıya soktuğu için, yerel yönetimlerin ve yetkililerin en çok eleştiri aldığı konuların başında yollar geliyor. Değirmenköy'de bazı yolların İBB, bazılarının ise Silivri Belediyesi sorumluluğunda olması, yol tamiri taleplerinin vatandaşlar tarafından çoğu kez sonuçsuz kalmasına sebebiyet veriyor. Zira vatandaşlar yol konusunda kime müracaat edilmesi gerektiğini bilemediği zamanlarda, taleplerinin yerine getirilmesi gecikiyor ve mağduriyetler artıyor.

Uzun bir zamandan beri tarla yollarının da tamire ihtiyaç olduğu Değirmenköy'de, şimdi ise ilgililerden ve yetkililerden tarla yollarının düzeltilmesi bekleniyor. Ancak bu hizmetin hangi kurumdan beklenmesi gerektiği ise bazı vatandaşlar tarafından hala bilinmiyor. 

 

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Değirmenköy'de Enes ve Oğuzhan Aksu'nun sünnet şöleniÖnceki Haber

Değirmenköy'de Enes ve Oğuzhan Aksu'nun...

Başkan Gürün, Törene Dedesinin İstiklal madalyası ile katıldıSonraki Haber

Başkan Gürün, Törene Dedesinin İstiklal...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel