CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN “VOLKAN YILMAZ” DEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN “VOLKAN YILMAZ” DEDİ
Abone ol
Cumhur İttifakı İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımlarıyla yapıldı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeniden Cumhur İttifakı’nın Silivri Belediye Başkan Adayı oldu.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeniden Cumhur İttifakı’nın Silivri Belediye Başkan Adayı oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdimleriyle gerçekleştirilen İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk ve eşi Ezgi Yılmaz ile birlikte katılan Başkan Volkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sahneye davet edilerek tanıtıldı.
Başkan Yılmaz, yaptığı değerlendirmede “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle yeniden belediye başkan adaylığı görevine layık görüldük. Üstlendiğimiz bu sorumluluğun ne kadar ağır olduğunu bilmekle birlikte, taşıyacak güçte, azimde ve kararlılıktayız. Silivri’mizin güzel insanlarının bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmayarak ilçemize çok daha büyük eserler kazandıracağımızı ifade etmek istiyorum. İlk günkü aşkla, heyecanla çalışarak gönüllere, yüreklere ve kalplere dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.



“GÖNÜLLERİ FETHEDEREK İSTANBUL’U KAZANACAĞIZ”
Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de Cumhur İttifakı tarafından kazanılacağını belirttiği konuşmasında şunları söyledi: “İstanbul’umuz da 5 yıldır hizmetten uzak, sorunlarının konuşulmadığı ve başka kariyer planlarının yapıldığı büyükşehir belediyesi haline geldi. İstanbul’daki bir anlık kayıp İstanbul’a çok pahalıya patlıyor. Bu şehir fetih ruhunu bilen ve anlayan bir irade tarafından yönetilmelidir diye birçok defa söyledik. İnşallah Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat Kurum öncülüğünde İstanbul’u da fethedeceğiz. Tabi özellikle vurgulamak istiyorum bu fetih kılıçla kalkanla değil, sevgiyle gönülleri ve kalpleri fethederek gerçekleştireceğiz. Gece uyumadan gündüz yorulmadan İstanbullu’ya kendimizi anlatacağız.”

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ali Babacan’dan emekli zam oranlarına eleştiriÖnceki Haber

Ali Babacan’dan emekli zam oranlarına el...

İlk bağlantı Cumhurbaşkanı Erdoğan’la olacakSonraki Haber

İlk bağlantı Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ol...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel