ÇKS Başvuruları için son tarih: 31 Aralık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇKS Başvuruları için son tarih: 31 Aralık
Abone ol
2023 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 31 Aralık 2022 tarihinde sona ereceği bildirildi. 31 Aralık 2022 tarihine kadar başvuruda bulunmayan üreticiler, Bakanlık tarafından uygulamada olan ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) üzerinden yürütülen desteklemelerden faydalanamayacaklar.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; 2023 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının  31 Aralık 2022 tarihinde sona ereceği, bu tarihe kadar başvuru yapmayan üreticilerin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanan ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) üzerinden yürütülen desteklemelerden faydalanamayacağı ifade edildi.

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, sosyal medya hesabından kritik uyarıyı şöyle duyurdu;

‼2023 ÜRETİM YILI ÇİFTÇİ KAYIT SİSTEMİ (ÇKS) KAYITLARI İÇİN SON GÜN 31 ARALIK 2022‼

? 2023 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecektir.

? Üreticilerimizin Bakanlığımızca uygulamada olan #Mazot ve #Gübre Desteği, #SertifikalıTohum Kullanımı Desteği, Sertifikalı Tohum Üretimi Desteği, Sertifikalı Fidan/Fide Kullanımı Desteği, #İyiTarımUygulamaları Desteği, #OrganikTarım Desteği, Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeline Göre Yağlı Tohumlu Bitkiler ve #Hububat- #Baklagil Fark Ödemesi Desteği, #KüçükAileİşletmesi desteği, #YemBitkileriDesteği, KatıOrganik –Organomineral Gübre Desteği, Biyolojik ve Biyoteknik Mücadele Desteğinden faydalanabilmeleri için #ÇKS'ye kayıtlı olma zorunluluğu bulunmaktadır.

? 2023 yılı #ÇiftçiKayıtSistemi (ÇKS) kayıt ve güncellemesi için başvuruda bulunmayan üreticilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve bahsedilen desteklemelere müracaat edebilmeleri için 31 Aralık 2022 tarihi mesai bitimine kadar İlçe Müdürlüğümüze kayıtlara esas evraklar ile müracaatta bulunmaları önem arz etmektedir.

? 31 Aralık 2022 tarihine kadar başvuruda bulunmayan üreticilerimiz Bakanlığımızca uygulamada olan ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) üzerinden yürütülen desteklemelerden faydalanamayacaktır.

Üreticilerimize Önemle Duyurulur.

 

 

 

Duyuru için tıklayınız.

 

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Silivri Belediyesi, Aralık ayı Meclis Toplantısı 2. Oturumu cuma günüÖnceki Haber

Silivri Belediyesi, Aralık ayı Meclis To...

Tüyap Kitap Fuarı'na büyük ilgiSonraki Haber

Tüyap Kitap Fuarı'na büyük ilgi

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel