CHP'den Silivri'de bayrak asmaya davet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'den Silivri'de bayrak asmaya davet
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Cumhuriyet devriminin 100. yılının ülke genelinde heyecanının sönük ve coşkudan uzak bir şekilde yaşanmaya, yaşatılmaya çalışıldığını söyleyerek, tüm Silivrilileri ev ve iş yerlerine bayrak asmaya davet etti.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı;

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ EVLERİNE VE İŞYERLERİNE ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZI ASMAYA DAVET EDİYORUZ

Türk tarihinin ve hatta tüm Ortadoğu’nun en önemli devrimi olan Cumhuriyet devriminin 100. yılının ülke genelinde heyecanının sönük ve coşkudan uzak bir şekilde yaşanmaya, yaşatılmaya çalışıldığını görüyoruz.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserinden birisi ve bilhassa kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyet devriminin 100. yılının ülke genelinde bu kadar sönük ve coşkusuz kutlanmasının sebebini ise bizleri yönetenlerin gerici zihniyetleri ve içlerinde sakladıkları Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı olduğunun farkındayız.

Şanlı bir ulusun bağımsızlık mücadelesinin zafere ulaşmasının simgesi olan Cumhuriyet’in 100. yılı, bizlere aynı zamanda laik ve demokratik ilkelerin önemini, eğitimi, bilimi, bağımsızlığı, aydınlık yarınları ve milli mücadeleyi ifade ediyor.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı olarak; yüreği aydınlıktan, cumhuriyetten, Ulu Önder Atatürk’ten yana olanlara ve cumhuriyetimizin temelinin atıldığı altı ilkenin yılmaz savunucularına evlerine ve işyerlerine şanlı Türk bayrağımızı asma davetinde bulunuyoruz.

Hep birlikte bizi biz yapan değerleri unutturmaya çalışanlara inat biz buradayız mesajını verelim. Bu mesajı verelim ki; Cumhuriyetimizi ve Cumhuriyetimizin mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ü silmeye çalışan bu zihniyetin karanlığına hepimiz bu mesajla ışığı doğrultalım.

Berker Esen
CHP Silivri İlçe Başkanı

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN YILMAZ’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJIÖnceki Haber

BAŞKAN YILMAZ’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MES...

TÜRK DÜNYASI ÖZEL SPORCULAR ŞENLİĞİ BAŞLADISonraki Haber

TÜRK DÜNYASI ÖZEL SPORCULAR ŞENLİĞİ BAŞL...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel