Cadde Yemek Salonu dualarla açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cadde Yemek Salonu dualarla açıldı
Abone ol
Silivri, Değirmenköy iş insanları arasına bir girişimci daha katıldı. Değirmenköy halkından Olcay Özdemir tarafından 4 Şubat 2023 tarihinde açılışı yapılan Cadde Yemek Salonu, Fevzi Paşa Mahallesi, Namık Kemal Caddesi üzerinde Özdemir Apartmanı’nda faaliyete başladı.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

 

Bu bir tanıtımdır.

Cadde Yemek Salonu’nun Değirmenköy’de önceki gün yapılan açılış törenine Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Arif Kanık, Yönetim Kurulu Üyesi Suat Bakıcı ve İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Erkan Varol katılım sağlayarak açılışı gerçekleştirdi. Kuran-ı Kerim okunması ve dualar edilerek başlayan programda, SİBESO Başkan Vekili Arif Kanık açılış öncesi konuşmasında “Cadde Yemek Salonu değerli kardeşim Olcay’a ve Değirmenköy’ümüze hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İş yerinin açılış programına katılan çok kıymetli davetlilerin yanında çiçek ve çelenk gönderen isimler de dikkat çekti. Mehmet Demir - Barış Sevinç (CNC), Eray Ataalp (Eray Et Lokantası), Özdemir Dalbaş (Öz Yuva İnşaat), Kayı Emlak Ailesi (Erkan Mücehez), İlkin Gencel (Gencel Turizm), Davut Tuna (Peyzaj), Aydoğan Soydam ve Kadir Gökalp çiçek/çelenk gönderen başlıca isimler arasında yer aldı. Sel-Sil Dış Ticaret aşçısı Mevlüt Pala ise destek verdi ve katılım sağladı.

Köy usulü ev yemekleri

Cadde Yemek Salonu’nda her gün sabah kahvaltısı, üç çeşit çorba (kelle-paça, mercimek, tavuksuyu) çıkıyor ve kelle-paça çorbası kemik suyundan yapılıyor. Çeşitli sulu yemekler ve çorbalar ev usulü pişirilerek servis ediliyor. İleriki günlerde poğaça çeşitleri, açma, börek ve simit de tezgahta yer alacak.  Yemek çeşitleri arttırılarak, daha zengin yemek çeşitlerine yer verilecek.

Köfte, sucuk, kebap, tavuk, kanat gibi Izgara çeşitlerinin yanında, tabldot dahil bütün üretilen yemekler ev ve iş yerlerine paket servisi yapılıyor. Sipariş vermek isteyenler 0545 949 52 47 nolu telefon/WhatsApp hattından Olcay Özdemir iletişime geçebilir.

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN YILMAZ'DAN ACİL DURUM TOPLANTILARIÖnceki Haber

BAŞKAN YILMAZ'DAN ACİL DURUM TOPLANTILAR...

Bakan Özer açıkladı... 10 ilde eğitime zorunlu ara!Sonraki Haber

Bakan Özer açıkladı... 10 ilde eğitime z...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel