BÜYÜKÇAVUŞLU’YA FUTBOL STADI VE MODERN DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜKÇAVUŞLU’YA FUTBOL STADI VE MODERN DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ
Abone ol
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iftar programları kapsamında Büyükçavuşlu Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 5 yıl boyunca kısık seslerin sesi, darda kalanların nefesi ve ihtiyaç sahiplerinin adresi olduk” dedi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçede geleneksel hale gelen iftar programları kapsamında Silivrili vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla Büyükçavuşlu Düğün Salonunda kurulan gönül sofralarında hep birlikte oruçlar açılarak dualar edildi. İftar programının ardından Büyükçavuşlu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar buluşan Başkan Yılmaz programda, belediye tarafından Büyükçavuşlu’da yapılan hizmetler, çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi. İftar programına; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Büyükçavuşlu Mahalle Muhtarı Erdinç Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN YILMAZ: “DARDA, ZORDA VE YOLDA KALANLARLA ARKADAŞ OLDUK”
İftar programında bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 5 yıl boyunca kısık seslerin sesi, darda kalanların nefesi ve ihtiyaç sahiplerinin adresi olduk. Silivri Belediyesi olarak Ramazan ayı boyuncasosyal belediyeciliğin nasıl olması gerektiğinin dersini verdik.Darda, zorda ve yolda kalanlarla arkadaş olduk. Silivri Belediyesi olarak gıda yardımlarımızla, kurulan gönül sofralarımızla ve evde yemek yapamayacak büyüklerimizin iftariyelerini evlerine kadar ulaştırarak hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bütün bunları sosyal belediyecilik anlayışımızın bir gereği olarak gerçekleştiriyoruz. Biz her zaman, ‘Silivri sadece çarşı meydanından ve sahilden ibaret değildir. Silivri’nin Selimpaşası, Bekirlisi, Kavaklısı, Danamandırası, Sayaları var. Silivri’nin Büyükçavuşlu Mahallesi var’ dedik. Silivri Belediye Başkanı olarak uzun uğraşlar sonucunda Büyükçavuşlu’yu kırsal mahalle statüsüne kazandırdık. Artık Büyükçavuşlu’da su faturası 4/1 fiyatına ücretlendiriliyor. Biz belediye olarak vatandaşlarımızdan emlak vergisi ve harç almıyoruz. Merkezimizdeki okullarda ne varsa köylerimizde o olacak diyerek, 60. Yıl Cumhuriyet Okulumuza kütüphane,bilgisayar odası ve tiyatro salonu yaptık. Okulumuzu A’dan Z’ye elden geçirdik. Büyükçavuşlu’da 2 tane çocuk parkı, spor tesisleri ve mahalle konağı için açılış töreni gerçekleştirdik. Ayrıca bir tane sağlık ocağının da temel atma törenini gerçekleştirdik. Hanımefendiler, müjdeler olsun. 30 Mayıs’ta modern ve yepyeni bir sağlık ocağına kavuşmuş olacaksınız. Silivri Belediyesi olarak sizlere 1 ay önce söz verdiğimiz; mahalle evi, çocuk oyun alanı, etüt merkezi, kütüphane, spor salonu ve nikah salonunu sizlerin hizmetine sunduk. Büyükçavuşlu’da çiftçilik yapan vatandaşlarımızı; mısır silajı, saman, yem bezelyesi, yerli ve milli arpa tohumu, ayçiçektohumu, ücretsiz fide, hayvan aşılarının ücretsiz yapılması ve hayvan gübrelerinin temizlenmesi gibi hizmetlerimizle destekliyoruz. Büyükçavuşlu’ya amatör maçlarının oynanacağı bir futbol stadının müjdesini vermek istiyorum. Bu stat gençlerimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Buradaki düğün salonumuzu tadilata alacağız. Asma katıyla, ses sistemiyle ve ısıtma sistemiyle bütün düğünlerinizi yapabileceğiniz ücretsiz düğün salonu da şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BÜYÜKÇAVUŞLU’YA AÇILIŞ YAĞMURUÖnceki Haber

BÜYÜKÇAVUŞLU’YA AÇILIŞ YAĞMURU

BAŞKAN YILMAZ MUHALEFETİN KARNESİNİ AÇIKLADI: KOCA BİR SIFIR!Sonraki Haber

BAŞKAN YILMAZ MUHALEFETİN KARNESİNİ AÇIK...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel