Bora Balcıoğlu ve Ekibi, ACK Aydınlatma Fabrikası İşçileriyle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bora Balcıoğlu ve Ekibi, ACK Aydınlatma Fabrikası İşçileriyle Buluştu
Abone ol
Silivri'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, yerel seçimler öncesi yaptıkları fabrika ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyerek, ACK Aydınlatma Fabrikası'nda çalışan işçilerle bir araya geldi. Balcıoğlu ve ekibi, "Geleceğin Silivri'si" adını verdikleri projeleri ve vizyonlarını bu kez aydınlatma sektörünün emekçileriyle paylaşarak, onların görüş ve önerilerini dinledi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Balcıoğlu'nun liderliğindeki ekip, ACK Aydınlatma Fabrikası'nı ziyaret ederek, işçilerle buluştu. Balcıoğlu, Silivri'yi sosyal, kültürel ve çevresel açıdan ileriye taşımayı hedeflediklerini vurguladı. Projelerinin temelinde sosyal adalet, kültürel zenginlik ve çevresel sürdürülebilirliğin yer aldığını belirten Balcıoğlu, Silivri'de yaşayan her bireyin mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesini amaçladıklarını ifade etti.

Ekip, ziyaretleri sırasında gençlere, çocuklara, kadınlara ve yaşlılara yönelik eğitim, spor, sanat ve sosyal destek programları gibi çeşitli projeleri tanıttı. Balcıoğlu, bu projelerin Silivri'nin toplumsal yapısını güçlendireceğine ve herkes için daha iyi bir yaşam kalitesi sağlayacağına dikkat çekti. Ayrıca, "Silivri'de yaşayan herkesin gururla 'İyi ki burada yaşıyorum' diyebileceği bir toplum inşa etmek en büyük amacımız" dedi.

Fabrika ziyareti sırasında işçilerle yapılan sohbetlerde, onların çalışma koşulları, günlük yaşam zorlukları ve geleceğe dair beklentileri ele alındı. Balcıoğlu, işçiler tarafından dile getirilen sorunları ve önerileri dikkate alarak, bu konularda yerel yönetim olarak destek olacaklarının altını çizdi. İşçilerin geri bildirimleri, "Geleceğin Silivri'si" için planlanan projelerde kritik bir öneme sahip olacak.

 

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA: "VOLKAN YILMAZ'I DURDURABİLENE AŞK OLSUN"Önceki Haber

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA: "VOLKAN YILMA...

BAŞKAN YILMAZ GÖNÜLLERE DOKUNUYORSonraki Haber

BAŞKAN YILMAZ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel